Cel mai bun setup de lumini

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Candy1

Buna! Eu am doua umbrele de difuzie, veioze pe noptiere si o lustra la care aprind un singur bec deoarece mi se fac umbre pe fata daca aprind mai multe.
Se vede destul de luminat dupa ce se umbla la setari, dar trebuie mereu sa vorbesc cu suportul de pe jasmin sa imi modifice setarile de luminile si cred ca asta afecteaza un pic claritatea imaginii.
Sunt curioasa, daca ati lucrat prin studio sau inca lucrati si vreti sa impartasiti, ce se foloseste acolo? Ma gandesc si ca e posibil sa fie tot umbrele, doar becuri mai puternice.
Eu imi pot achizitiona orice, pentru lucruri de genul am buget aproape nelimitat.
Nord

Uite ce combinatie am observat eu ca ar fi foarte buna! Sa ai o lumina puternica sus pe tava! Iar in fata ta stanga si dreapta doua softbox-uri cu cate patru/sase becuri fiecare! Acum tu trebuie sa gasesti combinatia perfecta intre lumina rece si calda asta in functie de camera ta!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns