Cum te poate ajuta un trainer in jobul tau de model ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Flaviiia

Hello girls!
Eu lucrez in studio, imi place mult atmosfera de aici, imi place ca se lucreaza in echipa, ma inteleg super bine cu trainerul meu... Voi ?
Ce credeti ca ar trebui sa faca un trainer pentru voi? Ce sa spuna? Cand sa spuna ? Credeti ca este important ? O ascultati? :2
No avatar
Elisa D

Hei! Este un subiect chiar interesant, ma bucur ca cineva a pus aceasta intrebare! Eu consider ca este important trainerul, ea este cea care te invata si te formeaza ca si model, consider ca trebuie sa asculti de sfaturile ei! Eu la inceput habar nu aveam ce inseamna sa fii model, lucram pe site-uri de free, chiar ma saturasem sa fiu only naked... de multe ori fara bani, doar asa ma baga cineva in seama.. Am ajuns sa lucrez la alt studio unde se lucreaza cu site-uri premium, adica se axeaza pe play in private daca vrei. Cu siguranta este mult mai placut sa fii platita pentru ceea ce faci si sa nu fii vazuta de prea multa lume! Trainera mea ma sfatuit sa lucrez pe Jasmin, ma facut sa inteleg de ce este important sa fii online, de ce este importanta imaginea mea in camera, pozele facute, chiar imi fac cate un selfie in fiecare zi inainte a incepe, trimit mesaje membrilor si ii anunt ca intru online :2 Ma bucur ca ea ma ajutat sa inteleg aceste lucruri pentru a imi indeplini visurile! :2
Spor sa aveti!:2
No avatar
Anda M

Hello girls,

Ma bag si eu in discutie un pic, caci as vrea sa aflu mai multe despre chestia asta cu trainerii, dat fiind ca inca ma gandesc daca sa incep colaborarea cu un studio sau nu. Din cate inteleg trainerul este cel care te ajuta sa te formezi ca model. Cum e mai exact? Ti se spune cum sa stai pe camera? Cu ce sa te imbraci ?Cum sa vorbesti?
Si este un singur trainer dedicat tie sau ?

Multumesc si va doresc o zi perfecta!
No avatar
Ioana P

Eu din experienta de aproape un an ca trainerul este MEGA important, nu doar important!!! Eu fara Diana, trainerita mea, nu as fi reusit sa ajung sa castig cat castig acum. Da, Anda, iti explica si te formeaza ca model. Cum sa stai in camera, ce sa spui, ce sa nu spui, ce ar fi bine sa faci in freechat, cu ce sa te imbraci, te asculta cand ai probleme.
Eu cu Di avem o relatie.. chiar de prietenie pot sa spun. Mancam impreuna, iesim la film... Va doresc si voua sa gasiti un trainer care sa fie super dedicat si care sa va ajute!
Scrie răspuns