VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
dori

Heylux e mai frumos si decat Lucky Studio si decat VivaDiva ca am intrat pe site-urile de videochat din Iasi de curiozitate . Deci de departe Heylux e deasupra parerea mea.
Reny113

Chiar am auzit ca ceea ce este prezentat pe site nu este nici pe departe ceea ce este defapt, mi-a spus o colega ca a vazut la VivaDiva niste poze pe site si cand a ajuns acolo a gasit cu totul altceva...
No avatar
MonicaR

Hello! Din ceea ce am citit clar nu as alege un studio care promite multe lucruri si apoi sa ma trezesc ca nimica din ceea ce mi-a spus chiar si cand am fost la interviu nu ar fi adevarat. Eu am ales studioul la care care lucrez, Lucky Studio pentru ca m-a atras modul in care se lucreaza, adica pe echipe, pentru ca lucreaza doar femei pentru ca colaborarea noastra este prin contract de munca, adica se platesc niste taxe aici, avantajele care se ofer, make-up si transport gratuit la fiecare tura.. Chiar ma bucur ca fac parte din aceasta echipa si ca pot sa ma bucur de beneficiile oferite!
No avatar
Flaviiia

Hello girls! Eu consider ca este important sa intelegi de la inceput ca trebuie sa fii online, stiu ca se intampla asta.. in primele zile sa faci bani si apoi sa scazi, dar tine mult de tine, primele zile sunt foarte importante, mai ales ca esti promovata,trebuie profitat, apoi sa vii in continuare, nu sa faci pauza pentru ca de asta se intampla asa.. Spor sa aveti!
No avatar
cristinamarin

E mai greu pt tine sa alegi tu cel mai bun studio de videochat din Iasi ca sunt destul de multe si nimeni nu ajunge sa lucreze in toate . Sau sa cunosti ce experiente au modele de pe la Paradiz sau Vixen de exemplu.. Ca sa compari VivaDiva si Lucky Studio iti recomand sa intrebi cat de des se dau amenzi la VivaDiva si cat de des la Lucky Studio. Sau cat de repede ti se dau banii castigati la program. Acolo vezi diferenta dintre toate studiourile de videochat din Iasi. La VivaDIva ii primesti cand ii primesti, la Lucky Studio esti platita la zi, cand termini programul de lucru. Cam asta e.
Elisa

glumiti cu VivaDIva. s-a inventat trainingul in videochat si pentru ei sau tot lasa modelele de capul lor?? :)) oare cand le vine mintea la cap fetelor sa ceara de la studiouri niste chestii de baza ca sa-si poata face treaba? probabil sunt mai multe fete de la tara la VivaDiva sau care sunt incepatoare si nu stiu sa-si ceara drepturile. parerea mea.
Smaranda

ah, ce-mi mai plac comparatiile astea- VivaDiva si Lucky Studio..cine mai e Heylux si Vixen si Paradiz si Preziosa ... la ce conditii de lucru ofera unele dintre ele ma mir ca mai exista. sunt vreo 2 studiourid de videochat din iasi de pe lista asta care n-au macar trainere in toate turele. atunci ce comparatii? sau camere dde videochat care n-au macar pereti pana sus in tavan si colegele te aud cum...ma rog...la tine in camera...deci cine ar lucra in videochat in iasi la un studio din asta. normal ca aici castiga studiourile care au si trainere si organizare ok. poate gresesc eu desi imi pare greu sa cred...
Smaranda

[QUOTE=dori;n41955]Heylux e mai frumos si decat Lucky Studio si decat VivaDiva ca am intrat pe site-urile de videochat din Iasi de curiozitate . Deci de departe Heylux e deasupra parerea mea. [/QUO

Asa stiu si eu de Heylux ca e cam deasupra la toate studiourile de videochat din Iasi. Acolo si camerele de lucru arata intr-un mare ffel si sunt si multe fete pe partea de admin si training. Adica la Heylux si pe la Lucky Studio se vede o diferenta mare. Pe urma sunt celelalte studiouri...vine Preziosa, ca-i tot cu Heylux, VivaDiva, Vixen daca mai este , Paradiz si cam atat. Ca restul cred ca s-au desfiintat sau cel putin nu mai stiu eu daca mai rezista in videochat in Iasi.
Codrina

Decat la VivaDiva mai bine videochat de acasa sau angajata din nou la magazin. Fara trainere ca lumea, toata lumea deprimata ...si multa reclama, dupa care m-am luat si eu. O experienta trista pentru oricine incearca sa lucreze in videochat in Iasi. Prea multa vrajeala si in realitate nicci nu mai stiu cum sa faca sa dea amenzi, ca sa opreasca modelelor din bani. No thanks cu videochat la VivaDiva !
irinaghig

La VivaDiva lucrezi doar pe site-urile de videochat free. Deci din start mai bine iti vezi de treaba ta. Cine mai lucreaza acum, in 2019 pe site-uri free? Normal ca n-ai trafic, n-ai nimic. Chestia asta e pentru ca la VivaDIva nu au trainere care sa te ajute sa faci bani. SI daca n-au trainere normal ca n-au fatza de Jasmin si de site-uri din astea de videochat ca lumea. Saracie in videochat in Iasi...asta e pe site-urile de free. Parerea mea.
Scrie răspuns