Pasii catre succes ca model de videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ReGina

Ca in orice alta activitate,putem reusi daca muncim mult si investim timp, bani.Mi-am dat seama ca nu tine de noroc,ci doar de mine,de modul in care apar in fata camerei,de atitudine si perspicacitate.Urmaresc sa am mereu replici potrivite si sa nu vorbesc doar de dragul de a o face,ma implic total.
No avatar
MonicaNica

Hello girls!
Sunt un model nou, lucrez in studio si sunt asa intr-un moment incare nu prea merge.... Ce credeti voi ca ar trebui sa mai fac? Voi ce faceti si discutati cu membrii vostri ? Credeti ca imbracamintea este de vina ? :(
No avatar
Chillyourheart

MonicaNica;n41840 wrote: Hello girls!
Sunt un model nou, lucrez in studio si sunt asa intr-un moment incare nu prea merge.... Ce credeti voi ca ar trebui sa mai fac? Voi ce faceti si discutati cu membrii vostri ? Credeti ca imbracamintea este de vina ? :(

pot fi mai multe aspecte . conteaza da si atitudinea cu membrii si tinutele sexy , felul cum vorbesti cum dai pe camera sa ii atragi , sau poate nu ai nimerit pe un site care ti se potriveste .

dar se pare ca nici studioul la care esti tu nu se implica sa te ajute . de asta mai bine lucrezi de acasa cel putin stii ca e munca ta banii tai , altfel pentru ce sa dai comisioane
Reny113

Hei! Vino in echipa din studioul meu! Cu siguranța trainerul meu “ M” te va ajuta sa te descoperi și sa îți găsești exact cera ce ai nevoie pentru a câștiga cât mai mult..

Eu am ajuns la nivelul in care membri își doresc doar sa discute cu mine despre ceea ce mănâncă, lucrează și ce și -ar dori in viața “pe lângă faptul ca și-ar dori sa ma aibe alături”
Spor la bănuți girls!
No avatar
Mihai Robert

Camelia;n4053 wrote: eu spun ca trebuie sa fii si motivata si dornica de munca. daca se intampla sa am o stare mai proasta intr-o zi, nu ma loghez sau astept pana ce imi revin. cand aveam asemenea stari si ma logam, ori nu stateam mult online, ori stateam dar nu prea facem banuti. starea de spirit conteaza foarte mult, influenteaza castigurile as putea spune.

cine ma poate ajuta sa devin si eu un model pe saituri de videochat astept raspuns sint baiat
No avatar
MonicaNica

Buna! Fetelor, eu m-am angajat la Heylux, imi place tare mult aici, mi-0a placut din secunda in care mi s-a raspuns la telefon, tipa cu care am sustinut interviul a fost super friendly, chiar am invatat lucruri noi despre mine, fetele de la training sunt foarte tari, ma ajuta in fiecare zi , inca sunt la inceput dar chiar imi place atmosfera de aici, cred ca asta este important intr-un studio.. Eu acum particip si la cursurile oferite de studio de limba engleza, sunt sigura ca o sa ajute profa sa fiu mai sigura pe mine! :)
No avatar
Elisa D

Hello! Cred ca atunci cand te hotarasti sa devii model de videochat si mai ales incepatoare este important sa asculti sfaturile trainerilor, cu siguranta stiu foarte bine ce au de facut. Stiu ca e mai greu, pentru ca sunt multe lucruri noi si trebuie atentie, dar nu este imposibil. Cu siguranta si ceea vei obtine dupa fi cea mai mare satisfacere, mai ales financiara :)
Reny113

In primul rand cred ca trebuie sa te incarci cu rabdare ca si model, sa fii atenta si sa pui in aplicare ceea ce te sfatuieste trainerul, chiar daca ti se pare ca este greu, sa faci ceea ce ti se cere , asa te vei invata cum sa castigi cat mai mult in timpul pe care il doresti. Urmatorul pas cred ca ar trebui sa fii atenta, chiar si sa te inregistrezi cu ceea ce faci, asa te poti evalua singura si imbunatati modul si actiunile pe care le faci :)
No avatar
MonicaR

Reny113;n42040 wrote: In primul rand cred ca trebuie sa te incarci cu rabdare ca si model, sa fii atenta si sa pui in aplicare ceea ce te sfatuieste trainerul, chiar daca ti se pare ca este greu, sa faci ceea ce ti se cere , asa te vei invata cum sa castigi cat mai mult in timpul pe care il doresti. Urmatorul pas cred ca ar trebui sa fii atenta, chiar si sa te inregistrezi cu ceea ce faci, asa te poti evalua singura si imbunatati modul si actiunile pe care le faci :)

Sunt de acord cu ceea ce spui, asa eram si eu la inceput, acesti bani pe care ii vrem usor si repede "nu cad din cer" stiti ce spun, chiar trebuie sa muncim si sa fim atente la ceea ce spun traineri, cu siguranta stiu ce ne invata, mai sunt sigura de faptul ca decorul este important, camerele in studio sunt foarte luxoase, curate si personalul chiar nu are treaba cu ce faci tu, chiar esti ca la a doua casa sa zicem asa. Spor sa aveti! :)
Codrina

Asta as vrea sa stiu si eu...care-s pasii astia. Sigur trebuie training daca esti la inceput. Asta o pot spune din scurta mea experienta (nereusita) ca model de videochat in Iasi. M-am invatat minte ca trebuie sa merg doar la un studio serios daca e sa mai lucrez in domeniul asta. Si degeaba fac niste banuti daca patronul da banii cu intarziere de fiecare data si ma duce cu vorba. Si mai si platesc amenzi cca asa are chef adminul.
Scrie răspuns