Paradiz sau Preziosa? Care credeti ca e cel mai bun studio de videochat in Iasi?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Angi20

Smaranda;n3101 wrote: Hey eu sunt mai noua pe aici. Vreau sa incerc sa ma angajez in videochat in Iasi si ma intereseaza ce credeti despre Paradiz si Preziosa. Cunoasteti studiourile astea? Am dat cautare dupa videochat Iasi si mi-au aparut si Paradiz Studio si Preziosa. Am intrat pe siteurile lor si mi se par interesante.

Voi ce ati alege sau cum sa-mi dau seama care e mai bun?!? Toate detaliile m-ar interesa dar in principal daca la Paradiz si Preziosa e seriozitate si cat se castiga asa in general cam chirie de platit si am mare nevoie de bani cat mai repede. Multumesc anticipat!!!!

Mai e un post despre studiourile serioase de videochat din Iasi. Acolo se zice ca Heylux e cel mai serios. De Paradiz nu se spune nimic. Preziosa am auzit ca e un studio mai mic cu vreo 5 camere.
No avatar
dori

Angi20;n40278 wrote:

Mai e un post despre studiourile serioase de videochat din Iasi. Acolo se zice ca Heylux e cel mai serios. De Paradiz nu se spune nimic. Preziosa am auzit ca e un studio mai mic cu vreo 5 camere.

Studiourile mici conteaza mai putin in videochat in Iasi. Cred ca nu se compara Paradiz sau Preziosa cu un studio mare, ca Heylux de exemplu. Pe care l-as alege dintre cele doua? As alege sa lucrez intr-un studio de videochat din Iasi care e serios si unde sa pot avea liniste sa fac bani. Poate sa-mi garanteze asta si un studio mic? Eu as merge pe o varianta mai sigura.
FlaviaC

Paradiz e studio de videochat exclusiv feminin? Sau lucreaza si baieti acolo? Nu mi-e asa de clar ca am auzit ca sunt si baieti la studio dar nu stiu daca sunt modele sau doar lucreaza , adica sunt angajati la Paradiz. Eu as prefera studiourile de videochat din Iasi unde sa nu prea am treaba cu barbatii ca na, e cam aiurea.
irinaghig

De Lucky Studio ce zici? EU zic la toată lumea că unde lucrez eu e cel mai bine. Poate că m-am obișnuit, că sunt aici de 4 ani și cred că o să mai stau vreo 4 dacă-mi merge tot așa. Adică nu știu dacă la Paradiz sau la Preziosa dau studiourile ajutor în bani ca să-și facă un model implant de sâni la București. Pentru mine asta contează mult și de asta o să fac reclamă oricând gratis studioului
Eliza313

Seriozitatea e pe primul loc. Vad ca toata lumea vorbeste despre bani. Si poate ca bani se fac si la Paradiz si la Preziosa sau la alte studiouri de videochat in Iasi. Pe mine ma intereseaza daca sunt serioase studiourile astea. Adica daca as fi respectata ca model, daca mi s-ar da chiar toti banii sau daca am forme de munca legale. Pe urma e ok sa vorbim si de bani ca doar asta ne intereseaza pe toate.
FlaviaC

Am vazaut cred ca pe Instagram sau in alta aprte dar tot online ca la Preziosa face un model 6500 lei pe zi. Era o poza cu ecranul de la un site, Jasmin unde castiga fata banii. Mi se pare o suma enorma. Ma intreb ce face fata asta cu banii. Eu nu am banii astia si nici nu cred ca am avut vreodata 6500 de lei banii mei. De asta ma intereseaza videochatul in Iasi ca in alta parte n-am mai vazut castiguri din astea. Voice parere aveti?
No avatar
dori

Stie cineva cate modele de videochat din Iasi lucreaza la Preziosa si cate la Lucky Studio? Stiam ca Lucky Studio e printre cele mai mari din oras. Deci mi se pare cam nepotrivit sa compari un stuio mare, cum e Lucky cu unul mai mic, ca Paradiz. Are cineva alta parere? Multu!
cezaraa

Vedeti pur i ismplu cine va da toti banii si daca ii primiti la timp. Ca din vorbe toata lumea promite. Mai sunt modele si la Preziosa si la Paradiz cred ca pe forumvideochat si puteti intreba. La Preziosa am vazut eu cateva comentarii deci modelele de videochat de acolo pot spune daca sunt multumite. Ar putea fi cineva si de la Paradiz . Depinde daca are chef sa vorbeasca daca-i ia banii au stie care-s procentele in alta parte.
Reny113

Eu aleg Discreția, vreau sa fiu sigura, as alege Preziosa fără discuție, contează foarte mult pentru mine ca se lucrează pe baza de contract de munca, ca mi se plătesc taxele, ca nu vorbește nimeni urat cu mine, pentru ca sunt doar femei, îmi place și numele, suna super bine!
Elisa

intreaba, cere pareri. deja aici sunt destule pareri ca sa-ti faci o parere daca e mai bine la Paradiz sau la Preziosa. sfatul meu este sa te duci la interviuri de angajare in videochat in Iasi si la Preziosa si la Paradiz, chiar si la alte studiouri de videochat. si iti faci acolo o parere. mai uita-te si la fatza oamenilor de acolo. daca vezi mutre dubioase pleaca sau studiouri de videochat vai de capul lor. intreaba si daca ai trainerul tau tot timpul. daca patronul de la studioul ala de videochat din iasi iti spune ca n-are asa ceva atunci cauta unde primesti asa ceva. ca asa e normal. asa hotarasti singura care e cel mai bun studio de videochat din Iasi sau care e cel mai bun studio de videochat pentru tine: Preziosa, Paradiz sau altul.
Scrie răspuns