Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Eliza313

Eu am mai citit pe siteurile studiourilor de videochat din Iasi parerile fetelor care lucreaza acolo. Am mai cautat si pe net sa vad articole sau stiri despre patroni sau daca e ceva despre studiouri. Poate nu toate chestiile astea sunt pe bune dar tot sunt parca de ajutor decat sa nu stii nimic. Am vazut si lucruri ok si stiri care ma pun pe ganduri. De asta cred mai mult ca oricand ca partea asta de seriozitate e cea mai importanta in videochat in Iasi sau oriunde m-as angaja ca model.
FlaviaC

Am vazut ca un model de la Preziosa a castigat 6.500 lei intr-o zi de videochat. A mai vazut cineva poza aia? Era peste tot pe net ca au dat share niste fete. Mi se pare foarte tare ca am inteles ca mai sunt si alte modele care castiga 3-4.000 lei pe zi. acolo. Sunt curioasa de ce se castiga atat de mult acolo. Ca am auzit ca e tot mai cautat desi Preziosa isi face mai putina reclama prin Iasi.
Reny113

Hei! Am vazut cu ochii mei aceste modele, si eu lucrez aici :D Am colege care castiga mult mai mult, eu sunt incepatoare dar muncesc pentru a fi un model de top!
Pupici! >:D<
irinaghig

Pentru mine, Lucky Studio si Heylux sunt cele mai serioase studiouri de videochat din Iasi. Ca am lucrat la ambele si stiu despre ce vorbesc. Adica toti banii sunt dati la timp. Plus ca e sistemul asta de plata cu toti banii la zi. Am fost respectata intotdeauna si discut numai cu doamne daca am ceva de rezolvat. Pe langa asta cu seriozitatea eu recomant oricui Lucky Studio si Heylux ca-s nr.1 in videochat in Iasi pentru ca au cele mai tari fete de la training. Toate modelele de videochat din Iasi de top le stiu cat sunt de bune , adica clar deasupra tuturor. Asta e parerea mea.
No avatar
justme2019

Buna seara. Ma gandesc sa merg la un interviu la HEYLUX sau Lucky Studio din Iasi. Nu am mai lucrat in domeniu iar cu engleza sunt la un nivel mediu. Vad ca au recomandari bune pe net ambele.
Am emotii pentru primele zile...daca nu voi face nici un ban.
Ma puteti ajuta cu un sfat / recomandare ?
Multumesc!
irinaghig

Ca sa iti faci o idee care e cel mai bun studio de videochat din Iasi e destul de simplu. Intrebati unde castigi cei mai multi bani si pentru asta intrebi de procentul tau la interviu. Dar imediat trebuie sa vezi de la alte modele si daca ti se dau banii aia. SI daca ti se dau cua cte. Ca degeaba castigi pe hartie daca patronul te amana cu plata. La fel, trebuie sa fii nebuna sa mai accepti acum plata la negru, cand sunt atatea controale ca nimeni nu vrea sa ajunga la politie ca patronu face chestii aiurea pe spatele tau. Aici se face diferenta intre Heylux, Vixen, Lucky Studio, Preziosa, VivaDIva, Paradiz si ce mai vreti voi. Pe urma mai sunt chestiile gratyuite pe care le primesti de la studioul de videochat la care lucrezi: transport , machiaj, training ca lumea, ajutor sa inveti engleza. Cam asta e dupa parerea mea felul cum trebuie sa gandesti ca sa poti alege cel mai bun studio de videochat din Iasi.
No avatar
dori

Seriozitatea in videochat in Iasi inseamna sa primesti banii la timp si toti cati sunt ai tai. Pe urma, sa mi se vorbeasca frumos. Am auzit ca sunt patroni pe la alte studiouri de videochat din Iasi care vorbesc aiurea sau altele.... nu mai zic. De aceea daca nu te simti bine intr-un loc trebuie sa te muti, sa te angajezi la alt studio de videochat din Iasi ca nu poate sa te tina nimeni cu forta intr-un loc. Un model de videochat trebuie sa fie respectat si sa ceara respect. Putem castiga bani de oriunde, deci mergeti doar acolo unde personalul se poarta frumos.
Elisa

Am fost acum cateva zile prin Bucuresti si am vorbit cu un model de acolo. E la fel ca in videochat in Iasi. Sunt cateva studiouri bune, serioase, care platesc banii la timp, care se comporta ok cu fetele, arata respect fata de modele. SI sunt restul adica studiouri de apartament sau cu patroni din aia cu burta. Tre sa fii proasta rau sa te bagi la un studio din ala aiurea cand vezi la interviu ca patronul e un libidinos dubios. N-as lucra niciodata intr-un loc din ala. Parerea mea e ca seriozitatea conteaza mult si in videochat in Iasi si in alta parte. E la fel zic eu.....
Elisa

justme2019;n41844 wrote: Buna seara. Ma gandesc sa merg la un interviu la HEYLUX sau Lucky Studio din Iasi. Nu am mai lucrat in domeniu iar cu engleza sunt la un nivel mediu. Vad ca au recomandari bune pe net ambele.
Am emotii pentru primele zile...daca nu voi face nici un ban.
Ma puteti ajuta cu un sfat / recomandare ?
Multumesc!

Heylux si Lucky Studio sunt aceeasi firma sau companie, cum vrei sa-i zici. E aceeasie chipa in ambele parti. Studiourile sunt exclusiv feminine adica lucreaza numa femei acolo ca trainere, contabilitate si restul. Foarte ok ambele parerea mea. Diferenta e de cum arata...adica la Lucky Studio e mai roz totul, daca iti place asa iar la Heylux e mult mai luxos. Na, tu alegi ce-ti place mai mult. Succes si bine ai venit in videochat in Iasi daca e primul tau job!
Elisa

Mellone;n3316 wrote: Buna,ce parere aveti despre acest studio? http://www.xpink.ro

Ce naiba e xpink? E un studio de videochat din Iasi? Sau din Bucuresti, din alt oras? AM intrat pe linkul ala si nu e nimic. Sper ca nu bag virusi de la linkurile tale.
Scrie răspuns