Buna seara, am si eu nevoie de putin ajutor.
Am inceput videochat-ul in urma cu un an. Ne stiind mai nimic, am dat un ochi pe google si am vazut ceva gen videochat de acasa, bun..
Mi-am luat o camera i-am spus iubitului si toate bune si frumoase, am gasit pe facebook o pagina cu un site care spuneau ca ei sunt numarul 1 in europa si dau platii la zi, comision 75% ok.
Cu timp-ul am descoperit ca ei scoteau bani multi pe urma noastra, si ne multumeam doar ca primeam banii la saptamana,apoi am descoperit ca puteam sa ne luam noi toti banutii facandu-ne niste conturi : paxum, samd.
Ok, am inteles, ne-am refacut un cont nou pe chaturbate,stripchat,bongacams.
Facem cam 100$ pe zi problema este urmatoarea..
Paxum am avut cont la ei ok, avand o conversatie cu chris si s-a ajuns la plati catre anaf, mi-a spus ca el nu e de acord ca cei ce folosesc paxum sa nu plateasca la anaf si ca imi va inchide contul. I-am spus ca eu o sa platesc ca doresc sa dorm bine la noapte si sa nu ma risc, iar el a spus " trebuia sa declari deja" wtf, cum sa declar ceva ce eu inca nu i-am vazut nici macar in contul meu de paxum banutii,abia creasem contul. Infine, mi-a banat contul,ip-ul (asta inseamna ca nu mai am acces nici sa creez alt cont) I-am facut cateva ticke-te la paxum mi-au raspuns simplu (Nu putem sa va dam detalii despre inchiderea contului, insa contul ramane inchis)
Mi-am creat cont la epayments insa la partea cu adresa, le-am trimis poza cu extras-ul de card, poza cu numele meu si adresa si toate detaliile posibile, nu-mi accepta nimic. Nu stiu ce sa mai fac, mi-e frica sa nu raman cu banii aiurea prin conturi de videochat. Deja am in asteptare pe bonga si stripchat bani..
Nu stiu, nu am nici in credere in nimeni sa adaug la metoda adresa lor si sa-mi puna banutii.. sunt total bulversata.
Povestea noastra.
Bună, balaurf!
Poți să îi scrii un e-mail lui Octav. Octav Moise este unul dintre reprezentanții Paxum, este român, poți să îi scrii în românește, este amabil, de obicei rezolvă chestii și răspunde în timp util. Adresa lui de e-mail este: octav@paxum.com.
Mai sunt și alte metode de plată, printre care și Wire Transfer, iar în momentul de față aceasta este cea mai sigură opțiune.
Mult succes!
Poți să îi scrii un e-mail lui Octav. Octav Moise este unul dintre reprezentanții Paxum, este român, poți să îi scrii în românește, este amabil, de obicei rezolvă chestii și răspunde în timp util. Adresa lui de e-mail este: octav@paxum.com.
Mai sunt și alte metode de plată, printre care și Wire Transfer, iar în momentul de față aceasta este cea mai sigură opțiune.
Mult succes!