Mfc. E mort nustiu ce este cu el am avut cam score bun acum am scazut ff mult, nu stiu ce sa mai fac...
ce strategi etc avetii ponturi , trick
Pareri MFC (My Free Cams)
Hey! Aceeasi strategie o folosesc si eu , incerc sa ii captivez in jocuri cat mai sexy asa... sa nu se plictiseasca si sa ii pot tine cat mai mult in privat..
Eu lucrez pe Jasmin in studio, acum am ajuns la 5,99 c/min , imi place mult acest site, mai ales ca nu este voie sa ne dezbracam in freechat, voua nu ?
Eu lucrez pe Jasmin in studio, acum am ajuns la 5,99 c/min , imi place mult acest site, mai ales ca nu este voie sa ne dezbracam in freechat, voua nu ?
-
Chillyourheart
Reny113;n41881 wrote: Hey! Aceeasi strategie o folosesc si eu , incerc sa ii captivez in jocuri cat mai sexy asa... sa nu se plictiseasca si sa ii pot tine cat mai mult in privat..
Vrajeala ieftina de a "agata" modele sa fie sclave in "studio-ul " tau
Vrajeala ieftina de a "agata" modele sa fie sclave in "studio-ul " tau
Prefer clar Jasmin. Castigurile pe comision sunt mult mai mari. Orice model de videochat din Iasi stie asta. Eu m-am angajat la Heylux si lucrez si pe Flirt4Free si pe Jasmin. Dar cred ca o sa ma bag exclusiv pe Jasmin ca imi merge mult mai bine acolo. Celelalte colege de la Heylux imi zic ca am si noroc, ca mi se potriveste mai mult Jasmin si asta. Deci fiecare alege ce vrea. Multu!
Hei! Știam ca am făcut o alegere buna, este atât de importat sa Primești suport atunci când este nevoie! Cu siguranța la Heylux sunt cele mai bune colege traineri care își doresc sa scoată din noi ceea ce noi nu vedem, ma bucur mult ca fac parte din aceasta echipa! Love you all!
Jasmin e mult deasupra Chaturbate. E si cam aiurea comparatia. Stiu ca in videochat in Iasi fetele ca lucreaza de acasa stau pe Chaturbate . Daca ele vor sa stea dezbracate din prima secunda e treaba lor. Poate nu stiu engleza sau atata inteleg ele din videochat in Iasi. Jasmin e cel mai serios si profitabil site de videochat din lume dupa parerea mea. La Lucky Studio fetele stau ca si mine in general pe Jasmin si Flirt4Free. Acolo se fac baniid aca stai multe ore online , stii ca lumea engleza si arati intr-un fel ....