Problema spliter web.cam. ajutor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Sara.delicious

Buna ziua foloseam visit x ca spliter
Pe 3 situri ceea ce azi nu a mai mers decat pe un singur site
am facut greseala am sters win si tot nu merge nici visit x nici verysoft
fiecare site cu camera lui.
ajutor va rog frumos.
mrcv m a ajutat foarte mult dar nu dau de el
No avatar
Anonim1111

Daca ai reinstalat Windowsul , trebuie sa dai mail la suport VerySoft , sa iti dea un alt cod pentru activare, de aceea nu iti mai merge VerySoft splitter. De visit X nu stiu sa iti spun de ce nu merge ..
Sara.delicious

Pei nu merge nimic nici unu doar pe un site pe restu cand bag spliterul da eroare sau se incarca si atat.
No avatar
Anonim1111

Ai dat mail la suport Verysoft dupa ce ai reinstalat windowsul? ai nevoie de un alt activation key pentru el
No avatar
Chillyourheart

Sara.delicious;n41693 wrote: Pei nu merge nimic nici unu doar pe un site pe restu cand bag spliterul da eroare sau se incarca si atat.

nu e vorba de licenta la tine , trebuie doar sa setezi bine sursa de la webcam ce sa foloseasca pe siteuri, normal ca nu merge decat pe un site cand e deja folosita pe altul , de asta se foloseste un program de splitter pentru a il utiliza ca sursa peste tot unde vrei sa folosesti simultan camera. practic adaugi in splitter camera ca sursa iar pe siteuri alegi splitterul ca sursa.
Scrie răspuns