probleme streamate
-
Anonim1111
Hmm poate nu ai bifat sa iti fie user name-ul si password salvate . Mie mi se intampla rar sa ma puna sa ma reloghez.
- Catalina SM
Dylan;n41683 wrote: sal all, am si eu o problema cu streamate-ul. de fiecare data cand ii dau stop broadcasting (ba am un privat pe alt site, ba iau o pauza) cand ii dau din nou start broadcasti trebuie sa ma reloghez. a mai avut cineva problema asta?
Buna,
Daca stai offline pret de cateva minute bune, esti delogat automat din motive de securitate si ti se cere sa te reloghezi.
Catalina
Buna,
Daca stai offline pret de cateva minute bune, esti delogat automat din motive de securitate si ti se cere sa te reloghezi.
Catalina
Dylan;n41683 wrote: sal all, am si eu o problema cu streamate-ul. de fiecare data cand ii dau stop broadcasting (ba am un privat pe alt site, ba iau o pauza) cand ii dau din nou start broadcasti trebuie sa ma reloghez. a mai avut cineva problema asta?
Si eu am probleme de conectare pe SM.
) Chiar ma intrebam de ce SM nu are optiunea de Break off sau macar Fake show?(ca Jasmin,F4F au optiunile de fake show
(majoritatea modelelor lucreaza pe mai multe siteuri) si de asta ar fi minunat sa aiba asa optiunea si la SM, in caz un model este ocupata in pvt show in alt site..
Si eu am probleme de conectare pe SM.
-
Chillyourheart
Nu e neaparat un lucru rău. Din punct de vedere al site ului se bazeaza pe faptul ca modelele sa fie vizibile online si asta e un beneficiu si pentru modele sa faca cat mai multe ore online si sa poata fi găsite de membrii.
La fel si daca ai prea multe site uri poate fi un dezavantaj lipsa de atentie si nevoia de a il oprii sau de a trece in alt mod decât cel free e un minus pentru traficul din camera modelului pentru ca o sa plece majoritatea.
nu înseamnă ca nu se fac bani dar fiecare sta asa cum se descurca pe unu doua sau mai multe site uri
La fel si daca ai prea multe site uri poate fi un dezavantaj lipsa de atentie si nevoia de a il oprii sau de a trece in alt mod decât cel free e un minus pentru traficul din camera modelului pentru ca o sa plece majoritatea.
nu înseamnă ca nu se fac bani dar fiecare sta asa cum se descurca pe unu doua sau mai multe site uri