sunt disperata...un sfat va rog mult!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Yasmina

Buna tuturor!Ma zbat de un timp intr-o situatie fara iesire.Sunt indragostita de un roman minunat dar care lucreaza in Anglia .Vreau sa las acest job ca sa am o viata de cuplu cu el acolo doar ca ma cam tem de Brexit si restrictiile care-i asteapta pe romani , criza care va lovi Anglia odata iesita din Uk si rasismul lor.Mai mult, locuiesc cu chirie in Iasi departe de mama cu care nu ma inteleg, iar ca sa plec din tara ar trebui sa eliberez camera si ea nu accepta deloc sa duc acasa niste saci cu lucruri pe care nu le pot lua in Anglia dar pe care nici nu le-as arunca.Mereu am avut o relatie foarte proasta mama-fiica, fiind un copil nedorit.Alte rude nu mai am.Sunt disperata, imi vine sa urlu de neputinta. ..tocmai acum cand mi-am gasit sufletul pereche ma izbesc de aceste piedici.Voi ce ati face cu lucrurile in locul meu?Ce credeti de Brexit ?Ar trebui sa fugim de Anglia, aveti rude acolo?Va multumesc mult pentru orice sfat si va doresc numai bine!
issabelle

eu zic sa calculezi bine situatia. sa pui in balanta lucrurile pro si contra. te-as intreba de relatia cu baiatul din anglia doar pentru ca se intampla prea multe lucruri rele.. in disperare nu vezi atat de limpede lucrurile pe cat ar trebui. nu pleca fara ca cineva sa stie de asta. banuiesc ca ai prieteni daca nu frati. cu lucrurile... daca pleci ai putea face o selectie si un prieten ar putea sa iti tina din ele.
No avatar
Yasmina

issabelle;n41637 wrote: eu zic sa calculezi bine situatia. sa pui in balanta lucrurile pro si contra. te-as intreba de relatia cu baiatul din anglia doar pentru ca se intampla prea multe lucruri rele.. in disperare nu vezi atat de limpede lucrurile pe cat ar trebui. nu pleca fara ca cineva sa stie de asta. banuiesc ca ai prieteni daca nu frati. cu lucrurile... daca pleci ai putea face o selectie si un prieten ar putea sa iti tina din ele.

multumesc de sfat draga mea, l am cunoscut in Romania apoi a plecat in Anglia.Nu am prietene in tara, toate sunt in Spania, Italia, nimeni nu ma poate ajuta cu lucrurile pentru ca sunt singura pe lume.Pup!
Ann

Yasmina;n41634 wrote: Buna tuturor!Ma zbat de un timp intr-o situatie fara iesire.Sunt indragostita de un roman minunat dar care lucreaza in Anglia .Vreau sa las acest job ca sa am o viata de cuplu cu el acolo doar ca ma cam tem de Brexit si restrictiile care-i asteapta pe romani , criza care va lovi Anglia odata iesita din Uk si rasismul lor.Mai mult, locuiesc cu chirie in Iasi departe de mama cu care nu ma inteleg, iar ca sa plec din tara ar trebui sa eliberez camera si ea nu accepta deloc sa duc acasa niste saci cu lucruri pe care nu le pot lua in Anglia dar pe care nici nu le-as arunca.Mereu am avut o relatie foarte proasta mama-fiica, fiind un copil nedorit.Alte rude nu mai am.Sunt disperata, imi vine sa urlu de neputinta. ..tocmai acum cand mi-am gasit sufletul pereche ma izbesc de aceste piedici.Voi ce ati face cu lucrurile in locul meu?Ce credeti de Brexit ?Ar trebui sa fugim de Anglia, aveti rude acolo?Va multumesc mult pentru orice sfat si va doresc numai bine!

Nu cred ca Anglia este problema (sau rasismul lor) depinde foarte mult de persoanele de care vei fi inconjurata si de cat de multa siguranta ai in acest baiat. Ar trebui sa iei in considerare ca poate fi destul de dificil sa locuiesti cu o persoana care nu o cunosti atat de bine si sa depinzi de ea, pentru ca oamenii se schimba. Decizia este la tine si trebuie gandita bine inainte sa renunti la tot because...shit happens. Good luck, si sa ne tii la curent :)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Pe care* lol
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Annycka12

Buna, eu stau in Anglia, in Londra mai exact. Sa stii ca majoritatea oamenilor de aici sunt ok, nu e asa mare ura cat se vorbeste. Normal, fiecare padure cu uscaturile ei. Daca intradevar vrei sa vii in Uk si nu poti renunta la lucrurile personale pe care le detii, simplu, le trimiti in uk, iar daca nu ai unde sa le depozitezi, atunci inchiriezi un storage box pe care il poti plati lunar. Sa nu iti fie frica de brexit sau mai stiu eu ce. Eu nu am muncit nici macar o zi in tara asta, fac numai chat si ma intretin destul de bine. Daca simti ca nu te mai tine nimic in Romania, atunci fa pasul asta. Numai bine!
No avatar
Mihaela.B

ce legatura are asta cu forumul despre videochat?
Scrie răspuns