VivaDiva sau Lucky Studio? Voi ce alegeti?
AlexandraP;n32375 wrote: Am incercat eu sa sun la VivaDiva cand ma gandeam sa ma angajez in videochat in Iasi. Era o zi de luni parca si am sunat si nu mi-a raspuns nimeni de la VivaDiva. Am mai sunat o data dupa vreo 10 min si tot nu mi-a raspuns nimeni. Pe urma am asteptat ca poate ma suna cineva inapoi dar n-a sunat nimeni. De asta am renuntat desi poate as fi mers la un interviu acolo. Pe urma am mai fost la un studio de videochat care nu mi-a placut la interviu. Acum mi se pare ca nu mai e. Pe urma am fost la Lucky Studio si interviul a fost foarte ok si doamnele de acolo. Numai ca eu sunt la inceput in videochat si Lucky Studio e un studio foarte mare iar eu eram obsedata sa nu ma intalnesc cu nimeni cunosc. De asta m-am angajat pana la urma la Preziosa. Dar ca impresie generala Lucky Studio mi-a parut foarte ok si as putea sa lucrez acum probabil daca m-as muta de la Preziosa desi nu prea am motive. Deci ca sa va spun parerea mea- de VivaDiva nu pot comenta nimic ca n-am apucat sa vb cu nimeni de acolo iar la Lucky Studio arata f ok dupa parerea mea. Cam atat...
Da, Lucky Studio are fete la training foarte bune. Stiu asta ca ele sunt si la Heylux ca cele doua studiouri fac parete din aceeasi firma. Cu unele dintre fete lucrez si eu deci pot spune fara probleme ca sunt de mare ajutor. Nu stiu daca exista training la Vivadiva sau daca e cat de bun e. Cred ca trainingul in videochat in Iasi la fel ca oriunde ai face e foarte important ca te ajuta mult sa nu mai faci greseli si sa cresti in castiguri. Deci as spune ca oriunde ai merge in videochat in Iasi Lucky Studio sau VivaDiva e mai bine ca acasa. Ca la Lucky Studio sigur sunt trainere foarte bune si s-ar putea sa fie si la VivaDiva. Dintre Lucky Studio si VivaDiva as alege Lucky Studio ca nu stiu cum e trainingul la VivaDiva. Sper ca sunt destul de clara dar intelegi tu....>:D
Da, Lucky Studio are fete la training foarte bune. Stiu asta ca ele sunt si la Heylux ca cele doua studiouri fac parete din aceeasi firma. Cu unele dintre fete lucrez si eu deci pot spune fara probleme ca sunt de mare ajutor. Nu stiu daca exista training la Vivadiva sau daca e cat de bun e. Cred ca trainingul in videochat in Iasi la fel ca oriunde ai face e foarte important ca te ajuta mult sa nu mai faci greseli si sa cresti in castiguri. Deci as spune ca oriunde ai merge in videochat in Iasi Lucky Studio sau VivaDiva e mai bine ca acasa. Ca la Lucky Studio sigur sunt trainere foarte bune si s-ar putea sa fie si la VivaDiva. Dintre Lucky Studio si VivaDiva as alege Lucky Studio ca nu stiu cum e trainingul la VivaDiva. Sper ca sunt destul de clara dar intelegi tu....>:D
-
cristinamarin
Codrina;n32507 wrote: Sunt si eu curioasa sa aud despre VivaDiva. Pana acum nu am mai auzit niciodata de studioul asta de videochat in Iasi. Am cautat un pic online si inteleg ca se chema in alt fel. Sau e VivaDiva e complet nou si ala era alt studio? Nu prea inteleg. De Lucky Studio am citit lucruri ok, dar ma intereseaza sa am o parere completa inainte sa ma hotarasc. Ar mai fi varianta cu Heylux. Cam intre astea 3 probabil ca as alege.
Chiar e ok la Lucky Studio adica pot sa spun asta cu mana pe inima ca stiu ce vorbesc. Daca stiam ca videochatul e asa de...cum sa-i zic..normal ca job...as m-as fi angajat mai demult in videochat in Iasi. Pur si simplu e ok. N-am idee cum sa-ti zic in alt fel. Adica toate lucrurile sunt ok si pot sa castig bani pentru mine fara sa ma gandesc la altceva. Cel mai mult am facut pana acum 430 lei intr-o zi daca vrei sa stii cam cat fac acum la castiguri pe zi. Dar sunt la inceput si stiu ca pot mai mult. Ma gandesc chiar sa devin model exclusiv pe Jasmin, ca alte modele de la Lucky Studio fac o gramada de bani din videochat exclusiv pe Jasmin.
Chiar e ok la Lucky Studio adica pot sa spun asta cu mana pe inima ca stiu ce vorbesc. Daca stiam ca videochatul e asa de...cum sa-i zic..normal ca job...as m-as fi angajat mai demult in videochat in Iasi. Pur si simplu e ok. N-am idee cum sa-ti zic in alt fel. Adica toate lucrurile sunt ok si pot sa castig bani pentru mine fara sa ma gandesc la altceva. Cel mai mult am facut pana acum 430 lei intr-o zi daca vrei sa stii cam cat fac acum la castiguri pe zi. Dar sunt la inceput si stiu ca pot mai mult. Ma gandesc chiar sa devin model exclusiv pe Jasmin, ca alte modele de la Lucky Studio fac o gramada de bani din videochat exclusiv pe Jasmin.
- ElenaMaria
n-am idei preconcepute. as alege oricare fie VivaDiva fie Lucky Studio daca au training pe bune, imi dau banii la timp si au servicii din astea gratis care sunt acum la moda. normal, m-as uita si la experienta sau daca as lucra legal, cu acte din prima zi.
-
cristinamarin
Cum mai ziceam azi : intrebati pe ce siteuri lucreaza modelele de la VivaDiva si Lucky Studio. De obicei, studiourile de videochat din Iasi si din Bucuresti care lucreaza pe Jasmin si pe Flirt4Free au modele care fac multi bani. Eu as evita studiourile care pun modelele sa faca free. Ca primele zile te bucuri de cateva sute de lei si dupa aia nu mai castigi nimic. Banii in videochat se fac pe site-urile msito, ca Jasmin, Flirt sau macar XLove. Mie mi-au zis mai multe modele de videochat din iasi chestia asta si cred ca au dreptate. Deci poate aveti un raspuns si la intrebarea VivaDIva sau Lucky Studio. Ca depinde pe ce site-uri lucreaza fiecare.
Cred ca inainte de a ne da fiecare cu parerea care e cel mai bun studio de videochat din Iasi, Lucky Studio, VivaDiva, Heylux, Paradiz, Vixen sau Preziosa, ar fi bine sa ne bucuram ca avem atatea variante. Daca intrebi orice fata care model sau a avut treaba cu jobul de model de videochat in Iasi te prinzi repede care e cel mai bun. Sau care sunt primele 2-3 la care merita s ate angajezi. Ia ganditi-va daca am fi din alte orase. Ce variante de angajare au fetele de acolo? Videochatul in Iasi cred ca e pe locul 1 in Romania la ce stiu eu ca ofera macar cateva din studiourile astea. Si se castiga o groaza de bani din jobul asta.
Vad ca inca mai hintreaba lumea de VivaDiva. Ca sa faci o comparatie cu Lucky Studio e de ajuns sa mergi la interviu si sa intrebi cum e programul. SI vezi imediat ca la Lucky STudio programul e flexibil iar la VivaDiva e mai complicat. Ca daca vrei sa lucrezi in plus ca ai un membru care e in privat cu tine nu poti sa stai doar o ora in plus. Te pune sa stai inca jumate de tura. Mie asa mi-a zis o o fata care a fost model de videochat la VivaDIva vreo luna si-a pelcat din cauza asta. E adevarat ca n-am fost eu acolo sa vad daca e asa dar n-am motiv sa n-o cred. Dar puteti intreba la interviu parerea mea.
Mie imi place luxul, locurile frumoase, de aia prefer Heylux fata de Lucky Studio. VivaDIva nu -l iau in considerare ca am motivele mele din ce-am mai auzit si discutat cu fetele care au facut videochat in Iasi. Stiu ca sunt multe barfe si rautati intre fete dar uneori e bine sa mai si asculti cand sunt mai multe pareri de un anumit fel.
Hei! Me too, ador camera Versace de la Heylux! Cu siguranța este un studio serios, personal feminin grozav! Nu degeaba este cel bun studio de videochat din Iași! Am avut foarte mari frici la început, dar acum știu ca am făcut alegerea perfect de a fi model de videochat la Heylux! Despre VIVADiva am auzit de la o colega care a fost acolo ca e aiurea programul, ca nu poți sta cât vrei cum vrei, chiar nu as putea lucra după acel program nasol al lor .. sorry!