Viteza internet

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anonim1111

Buna , voi ce viteza aveti la internet atunci cand faceti un test de viteza , cu serverul schimbat pe Seattle , de exemplu?
Eu mi-am facut un abonament business , cu router de la digi gigabit , cu cablu direct in pc si mi se pare totusi cam mica viteza ... tot imi spun membrii ( mai ales pe streamray /cams) : " cam frozzes " .
Pig : 206
Download : 42.22
Upload :11.63
No avatar
Chillyourheart

Anonim1111;n41544 wrote: Buna , voi ce viteza aveti la internet atunci cand faceti un test de viteza , cu serverul schimbat pe Seattle , de exemplu?
Eu mi-am facut un abonament business , cu router de la digi gigabit , cu cablu direct in pc si mi se pare totusi cam mica viteza ... tot imi spun membrii ( mai ales pe streamray /cams) : " cam frozzes " .
Pig : 206
Download : 42.22
Upload :11.63

nu depinde doar de tipul abonamentului ci si de calculator (placa de retea ,configuratie...) ,router... daca lucrezi de acasa pe un singur calculator e suficient netul de 1000 de la rds, abonamentul business e doar cu numele sa iti ia ochii ca suna mai bine :)), iar testul de viteza nu e neaparat relevant , pot aparea ceva fluctuatii pe care nu le vezi atunci cand esti online , si bineinteles depinde si cum ai tu setarile pe site, splitter , etc.

PS : pe streamray mai mult de 1.5 mb upload nu consuma cu obs HD

daca tot nu te descurci imi poti da un pm
Scrie răspuns