Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
toate sunt optiuni bune cu i7 8750h (generatia 8 ), ssd si minim 8 Gb rami face fata cu succes chiar si la mai multe siteuri ,acum alegi ce iti place ,dar vezi ca sunt pe linux si banuiesc ca o sa ai un pic bataie de cap la instalare , mai bine poti sa iei ceva fara sistem de operare si personal eu nu as merge pe acer sau dell din cauza ca folosesc un plastic de calitate slaba.
Din punctul meu de vedere, laptopurile Acer sunt printre cele mai bune, raport calitate-preț. Am mers și pe Lenovo o vreme, la fel, foarte mulțumită. Pe tine te interesează să își facă treaba, iar Acer își face treaba foarte bine. Dell nu am avut ca să îmi pot da cu părerea. Dar părerea mea este că firma contează mai puțin, important este să aibă specificațiile potrivite pentru ceea ce ai tu nevoie. Pe de altă parte, mie îmi place să am grijă de propriile achiziții, să le țin frumos pe birou, nu să le arunc de la etaj, ca să le testez rezistența, deci și prin urmare, mă mulțumesc cu acel "plastic slab", nu am nevoie să fie din fier forjat. Cât despre sistemul de operare Linux, nu o să ai probleme, chemi pe cineva care se pricepe și ai rezolvat. Se pare că acum așa e la modă să aibă Linux.
Atunci când vrem să găsim cusururi, găsim. Dar în loc să căutați acul în carul cu fân, dacă știți mai bine, recomandați-i voi fetei un laptop gaming, de generație nouă, până în 4000 lei. Și de preferință să îi recomandați în public, nu pe privat, că fata a cerut în public.
Foxy, oricare dintre laptopurile expuse este potrivit, câțiva ani vei putea sta liniștită în privința laptopului, mai ales că ai un singur site. Rămâne la latitudinea ta ce alegi, îți mai spun doar atât: mare atenție la mesajele private pe care le-ai primit deja sau pe care urmează să le primești, și ce informații oferi, pentru că ți se vor cere. Mult succes! :2
Mery nu ma intelege gresit . sunt total de acord cu optiunile alese de tine doar am specificat ca poate nu observa ca e pe linux sa nu se sperie. Evident ca se poate scoate si instala windows fara probleme. Pentru ce vrea ea ii e suficient chiar si un laptop cu i5 aceeasi generatie daca vrea sa scuteasca niste bani.
si clar trebuie sa ai grija sa nu le trantesti pe jos orice firma ar fi
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”