Problema Lush

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Grey2000

Buna! Va rog sa ma ajutati daca aveti idee despre urmatoarea problema! Am cumparat un lush acum aproximativ 2 luni ,de cand m-am apucat si de videochat .A functionat super bine pana acum cateva zile ,se deconecteaza nonstop cand este introdus in interiorul vaginului ,daca nu este introdus ,functioneaza perfect .Pe langa problema asta ,incercand sa-i dau o sansa crezand ca o sa se opreasca din a se deconecta am observat ca mai si incepe sa vibreze singur si sa nu se mai opreasca pana nu il scot si apas pe buton .Tin sa mentionez ca folosesc si adaptor ! Aceste lush-uri se defecteaza intr-un interval de timp scurt pentru a castiga producatorii ? Este doar lush-ul meu stricat ? Este o problema ce se poate rezolva sau trebuie sa-mi cumpar altul ?
No avatar
Ioana P

si eu am avut probleme cu el, ba cu incarcarea, ba semnalul dintre adaptor si lush. instaleaza-ti aplicatia pe telefon si extensia de chrome si ar trebui sa functioneze. oricum, recomand Nora :))) lol
No avatar
Grey2000

Unde gasesc extensia de chrome si unde trebuie instalata?Am instalez lovense connect pe telefon insa cand intru pe browserul lovense de pe leptop imi spune ca lush-ul nu este conectat . Imi poate spune cineva o alta solutie pentru a incerca ?
No avatar
Grey2000

Poate cineva sa-mi ofere un mic ajutor cu un raspuns mai precis la intrebarea mea
No avatar
Grey2000

Tocmai ce am precizat ca am folosit lovense cu usb adaptator ! Am instalat lovense connect cat si lovense browser .Problema este ca lush-ul se deconecteaza mereu ,in special cand stau picior peste picior .Nu il mai pot folosi din cauza ca din minut in minut se deconecteaza si sa-l conectez inapoi dureaza .Intrebarea era daca s-a stricat sau este doar o problema ce poate fi remediata .L-am folosit doar o luna .
No avatar
camok

Daca ai inca garantie la Lush contacteaza-i direct pt ca o sa-ti raspunda si ti-l schimba. Cel mai probabil este o problema hardware, nu mai functioneaza bluetoot-ul cum trebuie.
No avatar
Annycka12

Grey2000;n40469 wrote: Tocmai ce am precizat ca am folosit lovense cu usb adaptator ! Am instalat lovense connect cat si lovense browser .Problema este ca lush-ul se deconecteaza mereu ,in special cand stau picior peste picior .Nu il mai pot folosi din cauza ca din minut in minut se deconecteaza si sa-l conectez inapoi dureaza .Intrebarea era daca s-a stricat sau este doar o problema ce poate fi remediata .L-am folosit doar o luna .

Aceeasi problema e si la mine dar al meu s-a rupt un pic la gaura de incarcare, eu banuiesc ca al meu d-aia se deconecteaza. M-am cam lasat pagubasa, am zis ca imi iau hush pana la urma si voi lasa lush-ul ptr cei ce vor sa ma controll ptr cateva minute.
No avatar
ladybluecat

Din pacate, aceeasi problema si la mine. E a patra jucarie si pe aceasta o am din septembrie 2018. Fix in aceeasi zi in care a postat Grey2000 s-a intamplat problema cu deconectatul continuu si la mine. Ma intreb daca nu cumva o fi ceva "programat" sa se strice, ca sa cumparam continuu. Cum dispare codita undeva in spatele meu, sub o fusta sau ceva, se deconecteaza instantaneu.
L-a trimis cineva in garantie pana acum?
Nu vreau sa cumpar inca unul, deja fac colectie :)) :2
No avatar
Grey2000

Da ,eu am trimis si am primit inapoi altul nou !
Scrie răspuns