Se pot face bani fiind discreta ?
Se pot face bani fiind totodata discreta , fara sa ma vada vecinul , fostul sau familia ? Voi ce experiente aveti ? V-au vazut cunoscuti pe site-uri ? Poate unora li se pare o prostie ce intreb , dar cred ca majoritatea la inceput ati avut preocupari fata de acest subiect . Stiu treaba cu schimbarea ip-ului ... dar totodata ma gandesc care sunt sansele sa fie cineva cunoscut , sa mai dea si fix peste mine ... Orice comentarii ajuta
)
-
Guest
https://www.forumvideochat.com/forum/despre-videochat/discutii-generale/40280-ce-%C8%99anse-sunt-sa-fiu-descoperit%C4%83
citeste topicul asta.
citeste topicul asta.
Da, dar se fac mai multi daca NU esti paranoica si duci totul la extrem (de exemplu, „o sa port peruca, sa nu ma recunoasca nimeni”).
Bani se fac, cu rabdare si cu cap! Eu cred ca toate fetele, mai devreme sau mai tarziu, vor recunoaste in fata familiei, prietenilor si asa mai departe ca fac videochat. (mai ales dupa ce ajung sa castige peste 5-6.000$ la perioada)
Bani se fac, cu rabdare si cu cap! Eu cred ca toate fetele, mai devreme sau mai tarziu, vor recunoaste in fata familiei, prietenilor si asa mai departe ca fac videochat. (mai ales dupa ce ajung sa castige peste 5-6.000$ la perioada)
-
Anonim1111
Eu cred ca da ! Eu sunt in chat de un an de zile si nu stie nimeni
asta si pentru ca nu am spus la nimeni ce fac , nu rudelor , nu prietenelor , nici macar " celei mai bune prietene " !