trafik chaturbate
Clar ca conteaza imaginea pe care ti-o faci acolo si poti sa faci si la 100-200 de useri cat fac unii /unele la 2000 dar asta e prea putin probabil, sunt cazuri si cazuri si intradevar ai nevoie de cativa useri usual si care sa bage grosu. Realitatea e cam asa: daca stai peste jumatatea din prima pagina esti vazut/ vazuta de cei mai multi useri si ai mult mai multe sanse (mai ales daca faci ceva interesant) sa vina mai multi useri de calitate la tine si sa-ti faci followersi si mai multi... e un lant de fapt. Din pacate nu poti sa cresi in 20-30 de minute pe CB la 1500-2000 useri in mod normal oricate site-uri de socializare si traffic "normal" ti-ai face tu, clar e un trafic umflat, ori din partea CB care promoveaza anumite modele in anumite perioade sau un traffic facut de altii...care stiu cum. Ziceam de Mila_ care de fiecare data cand intra ajunge undeva la 20k si peste si avea la un moment dar un concurs pt. modele cu conditiile ca modelele care vor sa participe trebuie sa-i dea 2000tk si se face un raffle pe urma mila asta le creste si le aduce pe prima pagina si le promoveaza... ei bine de unde le promoveaza ea ? (https://twitter.com/milarky_)
Ms pt raspuns Chilly, intrebam pt ca am vazut ca scria trafic anonim + logged, ai cumparat top bot ca sa spui ca e porcarie?. Stiu cum e sa cresti ca model, problema e ca in momentul in care anumite modele sunt acolo sus "no matter what" e greu sa urci pe pagina din cauza algoritmului CB.
Apropos, care credeti voi ca e algoritmu asta mai exact, numarul de useri colorati, inregistrati, cu tkn sau fara... sau toate astea adunate. Vezi la 1000 de useri cu 5 dark purple pe prima pagina si la fel vezi la 100 de useri cu 5 dark purple pe a doua pagina sau chiar mai jos.
Apropos, care credeti voi ca e algoritmu asta mai exact, numarul de useri colorati, inregistrati, cu tkn sau fara... sau toate astea adunate. Vezi la 1000 de useri cu 5 dark purple pe prima pagina si la fel vezi la 100 de useri cu 5 dark purple pe a doua pagina sau chiar mai jos.
camok;n40513 wrote: Ms pt raspuns Chilly, intrebam pt ca am vazut ca scria trafic anonim + logged, ai cumparat top bot ca sa spui ca e porcarie?. Stiu cum e sa cresti ca model, problema e ca in momentul in care anumite modele sunt acolo sus "no matter what" e greu sa urci pe pagina din cauza algoritmului CB.
cu cat sunt mai multi membri cu bani cu atat te ridica mai sus in pagina
-
Chillyourheart
issabelle;n40539 wrote:
da foarte corect acest forum care promoveaza studiourile si sterg postarile si conturile utilizatorilor care sunt intr-o oarecare masura contra. multa bafta
da foarte corect acest forum care promoveaza studiourile si sterg postarile si conturile utilizatorilor care sunt intr-o oarecare masura contra. multa bafta
Am vazut raspunsul tau oricum chilly. Am o alta intrebare, cu toate ca stiu ca ai dreptate si toate cehstiile pe care le-ai zis duc la useri mai multi samd, sunt acolo modele care chiar daca ies din camera nu prea le pleaca userii sau ma rog nu intr-un ritm in care le pleaca la altele si cum ar fii normal sa plece cand e doar o camera goala.
Eu am cumparat trafic saptamana aceasta de pe diva traffic .com ! NU VA RECOMAND..e o mare teapa ..sa creezi contul ti se cer niste bani, iar apoi pentru a avea trafica alti bani ;cum platisem deja jumatate ..am zis hai sa merg tot inainte....imi spuneau ca vor fi 2000 users ..(ei se refera la pop add) si uite asa am avut 100 guest in camera ...banii s-au dus si nici 'vedeta' nu m-am facut ! un prieten mi-a zis:ce e cu plata nu e pe bune ! Acum ii dau dreptate! Eram foarte incantata de faza aceasta..dar mi-am dat seama ca e o mare teapa, fetelor va scriu sa nu dati banii aiurea..mai bine cumparati o lenjerie sexy..un webcam mai okay.Bafta si numai bine !
hanamarin;n41424 wrote: Eu am cumparat trafic saptamana aceasta de pe diva traffic .com ! NU VA RECOMAND..e o mare teapa ..sa creezi contul ti se cer niste bani, iar apoi pentru a avea trafica alti bani ;cum platisem deja jumatate ..am zis hai sa merg tot inainte....imi spuneau ca vor fi 2000 users ..(ei se refera la pop add) si uite asa am avut 100 guest in camera ...banii s-au dus si nici 'vedeta' nu m-am facut ! un prieten mi-a zis:ce e cu plata nu e pe bune ! Acum ii dau dreptate! Eram foarte incantata de faza aceasta..dar mi-am dat seama ca e o mare teapa, fetelor va scriu sa nu dati banii aiurea..mai bine cumparati o lenjerie sexy..un webcam mai okay.Bafta si numai bine !
vorba aia "asculta de un om batran" daca luai in serios raspunsurile din forum acum stateai cu banii in buzunar. "vedeta" ajungi prin munca multa. Muuuuult timp petrecut online si spalare de creier a membrilor care permit manipulare. suna urat dar cam asta e adevarul
vorba aia "asculta de un om batran" daca luai in serios raspunsurile din forum acum stateai cu banii in buzunar. "vedeta" ajungi prin munca multa. Muuuuult timp petrecut online si spalare de creier a membrilor care permit manipulare. suna urat dar cam asta e adevarul
-
Hanna Joyce
toata chestia e sa fii pe prima pagina cit mai jos ,dar nu stiu cum obtii asta ...daca esti jos faci bani foarte putini ….adw pune la dispozitie un soft cu plata la ora dar nu merita ,merita doar daca ai fii toata noaptea sus ….stie cineva cum poti sta pe prima pagina cumva ???