Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

fetelor va pacaliti singure cu traficul asta cumparat...mai dati si bani ..pe cb concurenta nu e mare...e imensa!! in fiecare zi sunt performeri noi. membrii buni sunt deja fideli modelelor vechi .. e vorba despre atitudine si felul in care faceti membrii sa vina si sa ramana in camera. daca in fiecare zi agatati macar un membru care sa vina si a doua zi si sa mai dea si bani, deja aveti castig de cauza
No avatar
pregnant87

Si cum va explicati ca,eu sau altcineva cu 1500 in camera sunt pozitionata pe la mijloc pe pagina 1,si deasupra mea fete cu 300 400 de oameni in camera....
am eliminat tot ve se putea dar tot nu inteleg cum(tokens mai multi,followers 400k,membri inscrisi,frumusete nu vreau sa fiu modesta :),camera,pc,mini,vechime,etc tot ce se cere la standarde f.bune....
eu cand incep sesiunea plec de pe pag5,iar ele ca sunt vrro 3 4,in 2 min 50 oameni pag1 si nu conteaza ca in 5 6 ore nu rca mai mult de 500 de oameni ele nu cad de pe pag1.
issabelle

pregnant87;n40362 wrote: Si cum va explicati ca,eu sau altcineva cu 1500 in camera sunt pozitionata pe la mijloc pe pagina 1,si deasupra mea fete cu 300 400 de oameni in camera....
am eliminat tot ve se putea dar tot nu inteleg cum(tokens mai multi,followers 400k,membri inscrisi,frumusete nu vreau sa fiu modesta :),camera,pc,mini,vechime,etc tot ce se cere la standarde f.bune....
eu cand incep sesiunea plec de pe pag5,iar ele ca sunt vrro 3 4,in 2 min 50 oameni pag1 si nu conteaza ca in 5 6 ore nu rca mai mult de 500 de oameni ele nu cad de pe pag1.

Alea sunt camere recomandate de site în funcție de ce camere ai deschis tu.. De asta nici nu dispar de pe primele locuri
No avatar
pregnant87

Crede-ma nu sunt recomandate.
cele recomandate sunt primele 5-6 camere.
vorbeam de fete de la jumatea pagini in jos.
No avatar
pregnant87

Chilliyourheart cum te-ai gandit tu sa ma intrebi in privat ce nickname am pe Chaturbate in schimbul sa ma ajuti(eu avand 7 ani in "spate" si peste 400k followers)??? Nu serios acum,chiar asa crezi despre tine,ca sti tu tot?(am vazut ca de obicei tu esti primul care sare sa ajute...contra cost,nickname,etc)
issabelle

pregnant87;n40364 wrote: Crede-ma nu sunt recomandate.
cele recomandate sunt primele 5-6 camere.
vorbeam de fete de la jumatea pagini in jos.

de ceva multa vreme cb a schimbat modul de selectie a modelelor in rank. pe primele locuri sunt afisate camerele in care domina numarul membrilor cu bani. deci daca tu ai 1k membri in camera din care 900 sunt anonimi si gri iar alt model are 300 dar 200 sunt cu bani va fi deasupra ta cu mult. make sense?
ralucka

merge f prost . asta este
No avatar
Popescu Claudia

Jasmine;n170 wrote: Doamnelor si domnilor, degeaba vorbim, vorbim ,vorbim daca nu spunem facts.Asadar as vrea sa deschid acest subiect si sa il tinem ca un mic jurnal zilnic, sa incercam sa postam fiecare ce banuti faceti la sfarsitul zilei de lucru.Sper ca acest post si raspunsurile voastre sa ajute modelele noi dar si sa le motiveze pe cele cu experienta .

Buna, eu am facut aseara 1247 lei, este cea mai mare suma facuta pana acum. :D Pupici!!!
No avatar
nmuser

Fetelor/baieti.. din propria experienta si chiar cu modelele de la studio(care produc mai putin) este clar ca atunci cand muncesti mult,banii/viewers vin(referire la CB&MFC) azi un baiat de la noi a facut 1800 lei in 7h,este un model cu potential f mare dar cam puturos,trebuie impins de la spate:),pt toata lumea este o perioada buna sau mai putin buna in anumite luni ale anului,fiecare depinde de ce membrii fideli are,si eu am zile in care abia fac 200/300 viewers in cateva ore,apoi deodata explodeaza la 1000+ desi nu fac nimic diferit,doar am rabdare,incerc doar sa dau un sfat/incurajare..
NicoleT

Hello, eu lucrez in studio si am facut 2000 de lei !Yupyyyyy!! I work at studio Heylux! The best one
Scrie răspuns