Pot pierde banii de pe Chaturbate?
trimite email la suport si intreaba ce nelamuriri ai. daca ai contul banat inseamna ca ati facut ceva ce nu trebuia.. contul se baneaza pentru nerespectarea regulilor siteului. daca ai avut actele fiecarui membru care a aparut in camera ar trebui sa fie ok. daca o singura persoana nu a avut actele verificate contul poate fi ori suspendat (nu poti primit tokensi) sau banat. Banii pot fi retrasi din cont in urma unui report..sau a mai multor. nu e prea des intalnita situatia dar la fel. adminii te pot lamuri.
ah mai este varianta sa nu se inregistreze tipsurile. eu am patit in privat. nu am fost atenta si nu am observat ca balanta nu se incarca. tind sa cred ca facuse membrul o magarie ceva ca a intrat si iesit in privat de 2 ori dar foarte repede. am trimis email adminilor si mi-am primit banii dupa ce au verificat
Chaturbate o mizerie de site ! De fiecare data când am avut privat , am fost scoasă afara din pagina , de fiecare data când se fac bani , te arunca afara fără nici un motiv ! Am impresia ca noi suntem imaginea site-ului , puse acolo doar sa aducem trafic pt diferite modele , suntem de umplutura. Ne recomanda diferite metode de plata , cum ar fi cosmopayment , Și se alege praful de bani , de 4 săptămîni stau cu 850$ blocați in contul de la cosmopayment , nici măcar acum nu mi sa trimis cardul !
Andreea29;n40399 wrote: Chaturbate o mizerie de site ! De fiecare data când am avut privat , am fost scoasă afara din pagina , de fiecare data când se fac bani , te arunca afara fără nici un motiv ! Am impresia ca noi suntem imaginea site-ului , puse acolo doar sa aducem trafic pt diferite modele , suntem de umplutura. Ne recomanda diferite metode de plata , cum ar fi cosmopayment , Și se alege praful de bani , de 4 săptămîni stau cu 850$ blocați in contul de la cosmopayment , nici măcar acum nu mi sa trimis cardul !
de ce doamne iarta-ma ai trimis banii pe cosmo daca tu nu ai card?
de ce doamne iarta-ma ai trimis banii pe cosmo daca tu nu ai card?
Va multumesc pentru raspunsuri ,m-am calmat ! Mie imi merge super bine pe cb ,nu am avut si nu am absolut nici o problema ! Doar ma speriasem pentru ca unii imi trimiteau tokeni multi cu notificare si tot insistau sa fac anumite lucruri pe care nu vroiam sa le fac si cineva imi spusese ca se pot retrage banii dar am inteles de la voi ca nu exista aceasta posibilitate ! Cum pot face sa ascund acele dislike-uri pentru a nu fi vizibile ?