Hello! M-am decis sa încep sa lucrez la videochat, o sa merg la un studio pt început.
Insa, marile mele dileme care ma macină sunt legate de confidentialitate.. As vrea sa stiu care sunt șansele sa fiu descoperită... Ptr ca familia mea nu poate afla, i-as dezamagi, la fel și prietenii..as fi pusă intr-o lumina proasta. Stiti cum e cu mentalitatea la noi.
Deci, stiu ca se poate bloca România, dar stiu și ca cu VPN pot intra f usor. Chiar sunt multi romani pe site-urile astea? Vi s-a întâmplat sa va vadă cineva sau sa va arate video cu voi? Ma pot vedea și daca nu au cont? Îmi pot vedea video-utile (teasere sau cum se numesc) și pozele mai "indecente" fara cont?
Legat de pozele/filmulețele care apar pe site-uri, sunt multi membrii care fac asta? Daca dezactivezi opțiunea de a salva privatul, ei tot pot face asta? Și care sunt șansele sa ai video-urile șterse daca trimiți mail la pagina respectiva?
Bineînțeles ca nu as spune nick name ul meu nimănui, dar și asa tot mi-e teama. Sa spun adevarul nu e o varianta...deci as aprecia daca m-ati ajuta putin cu niste sfaturi legat de tema asta... Sau sa-mi împărtășiți din experiențele voastre. Pup
Ce șanse sunt sa fiu descoperită?
-
Guest
Buna! Eu sunt in aceeasi situtatie ca tine, lucrez de aproape un an si nu m-a gasit nimeni. Mereu exista sanse sa fii gasita de cunoscuti. Daca o sa lucrezi pe site'uri premium, gen livejasmin sau streamate, sansele sunt mai mici deoarece nu sunt multi romani. Ei te pot vedea chiar daca nu au cont, insa prefera de obicei site'urile free pentru ca acolo vezi tot fara sa fii obligat sa platesti nimic. Totusi, sunt cativa, nu stii care sunt sansele sa fie cineva care te cunoaste, dar probabil sunt destul de mici.
Nu exista optiunea de a salva privatul, daca vor sa te inregistreze pot face asta cu aplicatii care nu au legatura cu site'ul. Nu iti poate vedea nimeni pozele indecente fara sa plateasca pentru ele.
Cu mine chiar nu a aparut nimic, probabil am avut doar noroc pentru ca am cautat cu alte fete din curiozitate si am gasit aproape cu fiecare. O masura de siguranta pe care o poti lua e sa blochezi orice privat, adica sa nu poata intra niciun membru sa dea peak, pentru ca cei care inregistreaza si posteaza de obicei sunt saraci si nu isi permit decat sa se uite in privat cu alti membri timp de 20-30 secunde. De asemenea, daca faci vip show, exista o posibilitate mare sa fii inregistrata.
Cel mai probabil, daca te duci la un studio acceptabil, zic acceptabil pentru ca sa spui ca vreunul ar fi ok, bun sau chiar decent ar fi departe de adevar, o sa lucrezi pe siteuri premium( Livejasmin sau Streamate). Mai sunt si studiouri care lucreaza cu chaturbate sau cu mai multe siteuri free, in cazul ala o sa se umple netul de filmari cu tine. Bafta! Daca o sa ai posibilitatea iti recomand sa inchiriezi ceva si sa lucrezi de acasa. Chiar daca la inceput o sa fie mai greu, merita!
Nu exista optiunea de a salva privatul, daca vor sa te inregistreze pot face asta cu aplicatii care nu au legatura cu site'ul. Nu iti poate vedea nimeni pozele indecente fara sa plateasca pentru ele.
Cu mine chiar nu a aparut nimic, probabil am avut doar noroc pentru ca am cautat cu alte fete din curiozitate si am gasit aproape cu fiecare. O masura de siguranta pe care o poti lua e sa blochezi orice privat, adica sa nu poata intra niciun membru sa dea peak, pentru ca cei care inregistreaza si posteaza de obicei sunt saraci si nu isi permit decat sa se uite in privat cu alti membri timp de 20-30 secunde. De asemenea, daca faci vip show, exista o posibilitate mare sa fii inregistrata.
Cel mai probabil, daca te duci la un studio acceptabil, zic acceptabil pentru ca sa spui ca vreunul ar fi ok, bun sau chiar decent ar fi departe de adevar, o sa lucrezi pe siteuri premium( Livejasmin sau Streamate). Mai sunt si studiouri care lucreaza cu chaturbate sau cu mai multe siteuri free, in cazul ala o sa se umple netul de filmari cu tine. Bafta! Daca o sa ai posibilitatea iti recomand sa inchiriezi ceva si sa lucrezi de acasa. Chiar daca la inceput o sa fie mai greu, merita!
Lucy;n40281 wrote: Buna! Eu sunt in aceeasi situtatie ca tine, lucrez de aproape un an si nu m-a gasit nimeni. Mereu exista sanse sa fii gasita de cunoscuti. Daca o sa lucrezi pe site'uri premium, gen livejasmin sau streamate, sansele sunt mai mici deoarece nu sunt multi romani. Ei te pot vedea chiar daca nu au cont, insa prefera de obicei site'urile free pentru ca acolo vezi tot fara sa fii obligat sa platesti nimic. Totusi, sunt cativa, nu stii care sunt sansele sa fie cineva care te cunoaste, dar probabil sunt destul de mici.
Multumesc ptr răspuns. Stau singura,dar pt început nu stiu daca m-as descurca fara un studio, sunt multe de învățat, e o investitie in calculator camera etc, si as amâna mereu sa intru...ca ma cunosc
)
Oricum am de gând sa fac la un studio o perioada și daca-mi merge, sa ma mobilizez sa fac de acasa dupa. Am auzit multe povesti cu studio-urile... nu ma simt confortabil sa fiu sclava nimănui,dar asta e situatia.
De Studio 20 am zis ca fug, ca am auzit multe nasoale, ma gândeam la Charm Studios ca e mai ok. Știți ceva de ei?
Multumesc ptr răspuns. Stau singura,dar pt început nu stiu daca m-as descurca fara un studio, sunt multe de învățat, e o investitie in calculator camera etc, si as amâna mereu sa intru...ca ma cunosc
Oricum am de gând sa fac la un studio o perioada și daca-mi merge, sa ma mobilizez sa fac de acasa dupa. Am auzit multe povesti cu studio-urile... nu ma simt confortabil sa fiu sclava nimănui,dar asta e situatia.
De Studio 20 am zis ca fug, ca am auzit multe nasoale, ma gândeam la Charm Studios ca e mai ok. Știți ceva de ei?
-
Guest
Exista și site-uri free, unul din ele este chatutbate, dar dacă vei lucra la studio nu o sa ai de a face cu site-uri free. Pe site-urile free lucrează doar studiouri mici, de apartament, sau fete de acasă Eu lucrezi pe premium și sunt acasă, deci nu te gândi ca dacă lucrezi de acasă automat lucrezi pe site-uri free.
Eu știu câteva modele care lucrează la charm, și câteva la studio 20, nu personal, le știu numele și pot verifica pe anumite site-uri cam ce procent de privat au și cât de bine se descurca. Cele de la studio 20 mi se pare ca chiar fac treaba, au privat mult și sunt serioase, probabil pentru ca primesc amenzi în caz contrar dar mna. Cele de la charm freacă menta, pare ca intra când vor ele și au 10 pauze pe noapte, privat foarte slab. Repet, știu doar 2 modele de la fiecare, dar impresia mea e ca dacă vrei sa faci treaba în domeniu și sa te ții, studio 20. Dacă vrei ceva mai relax, charm.
Eu știu câteva modele care lucrează la charm, și câteva la studio 20, nu personal, le știu numele și pot verifica pe anumite site-uri cam ce procent de privat au și cât de bine se descurca. Cele de la studio 20 mi se pare ca chiar fac treaba, au privat mult și sunt serioase, probabil pentru ca primesc amenzi în caz contrar dar mna. Cele de la charm freacă menta, pare ca intra când vor ele și au 10 pauze pe noapte, privat foarte slab. Repet, știu doar 2 modele de la fiecare, dar impresia mea e ca dacă vrei sa faci treaba în domeniu și sa te ții, studio 20. Dacă vrei ceva mai relax, charm.
-
Guest
Mi-am amintit ceva, un studio care mi a atras atentia e Wow Agency. Probabil nu ai auzit de ei ca nu își fac reclama în disperare pe forum sau oriunde, dar știi ce înseamnă asta? Ca nu au nevoie disperata sa angajeze modele, pentru ca cele care sunt nu le placa precum la alte studiouri. Asta e doar o deducție de a mea, e posibil sa fie un studio la fel de josnic ca oricare altul. Am auzit de el prima data când am citit un articol despre NinaKatz, un model care lucrează acolo și are mult succes. Bafta! Indiferent ce ai alege.
Eu fac asta de 6 ani și ai mei nu știu. Am pățit sa fiu recunoscuta. Eu una nu răspund romanilor. Nu ascult muzica românească, nu stau cu TV-ul deschis. Dacă îmi întra romani și încep sa vorbească nu le răspund nu îmi schimb expresia fetei orice ar spune. Pur și simplu ii ignor pana pleacă. În momentul în care au părăsit camera și-au luat ban permanent. De obicei romanii nu au bani decât dacă sunt modele. Eu nu las guestii sau membrii care nu au încărcat niciodată sa vorbească. Pur și simplu. Riscurile sa fii descoperita sunt mereu. Dar ți le asumi în momentul în care deschizi camera
issabelle;n40310 wrote: Eu fac asta de 6 ani și ai mei nu știu. Am pățit sa fiu recunoscuta. Eu una nu răspund romanilor. Nu ascult muzica românească, nu stau cu TV-ul deschis. Dacă îmi întra romani și încep sa vorbească nu le răspund nu îmi schimb expresia fetei orice ar spune. Pur și simplu ii ignor pana pleacă. În momentul în care au părăsit camera și-au luat ban permanent. De obicei romanii nu au bani decât dacă sunt modele. Eu nu las guestii sau membrii care nu au încărcat niciodată sa vorbească. Pur și simplu. Riscurile sa fii descoperita sunt mereu. Dar ți le asumi în momentul în care deschizi camera
Sunt constienta ca trebuie sa fie un risc asumat... dar totodata, ma streseaza gândul ca poate ajunge la un prieten/vecin/rudă un video cu mine in toata splendoarea in timp ce ma masturbez.
)) E o situatie neplacuta.
De asta voiam sa stiu,care sunt sansele sa ma vada romani pe site...daramite sa mai fie vreunul ce ma stie. Mereu mi-am imaginat ca străinii sunt mai mult cu site-urile astea...romanii se cam zgarcesc
Sunt constienta ca trebuie sa fie un risc asumat... dar totodata, ma streseaza gândul ca poate ajunge la un prieten/vecin/rudă un video cu mine in toata splendoarea in timp ce ma masturbez.
De asta voiam sa stiu,care sunt sansele sa ma vada romani pe site...daramite sa mai fie vreunul ce ma stie. Mereu mi-am imaginat ca străinii sunt mai mult cu site-urile astea...romanii se cam zgarcesc
Lucy;n40309 wrote: Mi-am amintit ceva, un studio care mi a atras atentia e Wow Agency. Probabil nu ai auzit de ei ca nu își fac reclama în disperare pe forum sau oriunde, dar știi ce înseamnă asta? Ca nu au nevoie disperata sa angajeze modele, pentru ca cele care sunt nu le placa precum la alte studiouri. Asta e doar o deducție de a mea, e posibil sa fie un studio la fel de josnic ca oricare altul. Am auzit de el prima data când am citit un articol despre NinaKatz, un model care lucrează acolo și are mult succes. Bafta! Indiferent ce ai alege.
Am auzit de el. Sunt multe studio-uri care par interesante in București.. ar mai fi Gloria Agency
Dar am spus sa-mi indrept atentia către cele cu vechime.
Vechime ar avea Studio 20 și Charm Studios. Dar la Studio 20 am auzit ca e nasol... e un blog despre asta unde o gramada de fete se plâng de el.
In plus, o cunoștința care a lucrat la ei mi-a zis ca n-a primit banii când s-a decis sa plece de la ei, ca era tratată ca o sclava, ca sunt prea stricti la modul ca primesti amenda daca intarzii 10 min sau daca lipsesti o zi pt ca iti e rau...
Pana la urma le bagi in buzunar 50% dintr-un câștig destul de consistent, am pretenția măcar la putin respect...
Dar poate mai sunt fete care au fost pe la ei (sau alte studio-uri) și au recomandări.
Am auzit de el. Sunt multe studio-uri care par interesante in București.. ar mai fi Gloria Agency
Dar am spus sa-mi indrept atentia către cele cu vechime.
Vechime ar avea Studio 20 și Charm Studios. Dar la Studio 20 am auzit ca e nasol... e un blog despre asta unde o gramada de fete se plâng de el.
In plus, o cunoștința care a lucrat la ei mi-a zis ca n-a primit banii când s-a decis sa plece de la ei, ca era tratată ca o sclava, ca sunt prea stricti la modul ca primesti amenda daca intarzii 10 min sau daca lipsesti o zi pt ca iti e rau...
Pana la urma le bagi in buzunar 50% dintr-un câștig destul de consistent, am pretenția măcar la putin respect...
Dar poate mai sunt fete care au fost pe la ei (sau alte studio-uri) și au recomandări.
Diana777;n40312 wrote:
)) E o situatie neplacuta.
De obicei se uita la tine cei care sunt în domeniu. Deci dacă te găsește cineva cunoscut mai mult ca sigur face sau a facut chat.
De obicei se uita la tine cei care sunt în domeniu. Deci dacă te găsește cineva cunoscut mai mult ca sigur face sau a facut chat.