Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Anne Marie

Buna fetelor! As avea si eu cateva intrebari pentru voi pentru a intelege mai bine acest domeniu.
Imi doresc sa incep sa muncesc ca si model insa nu am prea multe informatii si as vrea sa ma informez bine inainte sa fac vreo greseala.
Ca si persoana la inceput de drum,ce imi recomandati,studio sau independent? Eu sunt destul de pudica de fel,imi este greu sa ma acomodez cu asta si din cauza asta ma gandeam sa incep de acasa pana voi scapa de acest lucru.
-Care ar fi dezavantajele ca si model independent si ce recomandari aveti pentru mine?
-Pe ce site ar fi cel mai ok pentru inceput?
-Care sunt lucrurile pe care le recomandati sa NU le fac?
Va multumesc mult!
ralucka

merge f prost si a mers bine prima perioada din luna asta , a doua praf ....la voi cum merge ? spor
No avatar
Nicolle9

ralucka;n39760 wrote: merge f prost si a mers bine prima perioada din luna asta , a doua praf ....la voi cum merge ? spor

Și la mine. Ieri a fost groaznic.. .și în dimineața asta cam la fel pare
No avatar
Medllne

Merge in reluare .. dar cam asa este mai ales in ultima zi cand toate modele stau on, sa speram ca de maine ..alta luna fiind poate este mai bine .
No avatar
Luccy37

fetele,de la 1 martie cum merge? e mai bine? ca nu am intrat decat pe 1 si atat! ms!
No avatar
andreib

Buna, stie cineva care ar fi cauza la chaturbate de la 100 users in camera si cate 800$ la 2 saptamani sa am acum maxim 5 users si maxim 50$ in 10 zile? Fac tot ce trebuie,exact ca si inainte, inteleg ca sunt zile proaste,dar chiar asa? Oare de ce?
No avatar
christie

andreib;n39892 wrote: Buna, stie cineva care ar fi cauza la chaturbate de la 100 users in camera si cate 800$ la 2 saptamani sa am acum maxim 5 users si maxim 50$ in 10 zile? Fac tot ce trebuie,exact ca si inainte, inteleg ca sunt zile proaste,dar chiar asa? Oare de ce?

Hm,deci nu sunt singura care se intreaba asta...si la mine e aceeasi situatie de cateva zile.Nici eu nu prea pricep ce e cu ei.
No avatar
andreib

Nu are cum sa nu prezint interes pentru ca fac orice si nu intra nimeni, adica intra, da nu apuca sa stea nici o secunda si deja a iesit.
issabelle

fetele cochetele foloseste cineva revshare codes pe cb?
No avatar
Lauraaa

Hello!Sunt noua pe aici!As avea si eu nevoie de un sfat din partea voastră!Dupa mult timp petrecut in studiouri...am zis sa mi incerc norocul si de acasă însă nu mi susține pc ul mai mult de un site...am incercat adultwork in combinatie cu imlive însă adultwork ul se pare ca functioneaza mai bine...dar am tot auzit despre conturi inchise fara motiv...oare sa ma focusez pe adultwork exclusiv sau sa o iau de la 0 pe un site gen cb stripchat?multumesc anticipat!
Scrie răspuns