FlowerPower;n39698 wrote:
Ce pot sa zic este ca și mie îmi merge ff slow... Si cred ca este slow pe toate turele, mie una pe noapte nu îmi merge și nici nu îmi rezista organismul, mi se pare ff obositor.Slow a fost în februarie cam tot timpul și în anii trecuți cel puțin la mine. Din martie își va reveni, teoretic urmează jumătate de an în care merge bine.Ce pot sa spun într-adevăr ca pe tura de dimineața, tura pe care am lucrat mai tot timpul, traficul după ora 9:00 dimineața dispare:)),eu de accea am ture în care sunt logata și la 4 dimineața, știu este ciudat dar cel puțin la mn atunci este trafic.Din punctul meu de vedere asta cu statul online a prost (gen pe burta goala) mi se pare o tâmpenie, care face parte din politica disperata a studiourilor,cred ca un model care sta online 10 - 12 ore dezamăgit și plictisit are mai mult de pierdut decât un model care poate lucrează 6 ore dar este zâmbitor și plin de viata cu o energie bună.
Observ în ultimul timp mulți "guru ai videochat-ului" care vin și își dau cu părerea și critica ce ar trebui sa facem, ca ei au modele de top care fac zeci de mii la perioada, și eventual stau și îmbrăcate cu baticul pe cap și curg șiroaie de tips-uri, o mare minciuna,la ora actuala mai sunt f puține modele care fac bani mulți într o maniera decenta(și aici ma refer fără sa își bata joc de corpul lor la extrem) și care au vechime pe site uri gen pe aceleași conturi de ani buni de zile, și restul care fac bani care își baga și își scoate peste tot cu orice și oriunde,fetele normale și finuțe au de tras

), asta e situația pentru ca vin tare din urma cele care pt 10 tok o arata și pe masa moarta în coșciug (columbience, brazilience,etc).O sa vina acum sa ma contrazică un guru al acestei industrii, ca el cu modele lui învârte $$$ cu lopata și ca noi restul suntem niște proaste sau nush ce studio care își postează încasările de nush câte mii pe zi, by The way am destule prietene care în continuare încă sunt la studiouri, și situația nu este deloc roz pt ele, o sa vedeți ca multe dintre ele se vor închide anul asta, în special cele care nu au susținere financiara, și o sa rămână cele mari gen studio 20,rich etc unde sclavia și manipularea pledează.
Eu sugerez sa aveți încredere în voi, sa numai credeți toate balivernele vândute de alții care vor sa profite,sa întrați în fiecare zi zâmbitoare și cu energie pozitiva, indiferent dacă este o zi profitabila sau nu, fiți politicoase și corecte cu membrii, chiar dacă ei uneori sunt nepoliticosi, dati-le peste nas elegant,stați online pe tura pe care va simțiți bine.
Ai cea mai mare dreptate !!! Nici eu nu stau prea multe ore, insa cât timp stau încerc sa le transmit o energie pozitiva ... Și de exemplu asta am făcut și astăzi ... Am primit de la un membru 5500 tk fără prea mult efort și asa am reușit sa fac un total de 1400 lei pe 3 site uri în nici 2 ore .. Am avut și o zi mai buna.. Dar sunt zile și zile. Și încă ceva... În weekend, cel puțin la mine merge minunat