-adultwork-
-
Hanna Joyce
Ma poate lamuri si pe mine cineva cu o chestie pe adultwork_ _?siteul pune la dispozitie un prog cu plata unde poti licita o anumita suma la ora sa fii pozitionat pe prima pagina a siteului...sumele pt o pozitionare buna sunt cam 5-7 lire (cam asa sa fii sus )...Mi se pare cam mult ,avind in vedere ca poate nu scoti banii ,dar tot ai o sansa mai mare decit sa fii in capatul paginii ,,vad foarte multe fete care toata noaptea sunt pe prima pagina ,nu stiu cum fac ele ?credeti ca ele platesc la ora ?intreb asta pentru ca am tot auzit fel si fel de trucuri sa zic asa ,eu inca invat sa lucrez pe adultwork ,nu stiu multe le descopar incet ...nu lucrez la un studio fac asta singura ..Am observant daca esti pe prima pagina a sitului merge bine de tot ,problema este ca mi se pare totusi mult sa dai 6 -7 -8 lire pe ora ...voi ce spuneti ?ce imi recomandati ?din punctul meu de vedere daca esti jos si nu esti p prima pagina faci greu banutii ,eventual daca ai clientii tai care te cauta deja ...va rog lamuriti-ma si p mine cu chestia asta !..VA MULTUMESC !!!
-
Hanna Joyce
da stiam .te ridica dar din pacate nu pe prima pagina ,sa fii p prima pagina e cu plata la ora