shift -urile voastre
buna , sunt curioasa ce shift-uri lucrati ? dimineata sau seara ? poate ziua ? ma intereseaza pentru ca eu lucrez noaptea si numai merge asa bine ca inainte , ma gandesc sa intru ziua ca un job normal pe timp de zi , ce spuneti ? voi cum lucrati ? spor!
ralucka;24823 wrote: buna , sunt curioasa ce shift-uri lucrati ? dimineata sau seara ? poate ziua ? ma intereseaza pentru ca eu lucrez noaptea si numai merge asa bine ca inainte , ma gandesc sa intru ziua ca un job normal pe timp de zi , ce spuneti ? voi cum lucrati ? spor!
Nici pe zi nu merge. Eu lucrez intre 8am -12am sau 6pm-10pm. de o luna strang cam 30%din nr de membri pe care ii aveam inainte. cel putin pe seara and intru ma ia depresia
Nici pe zi nu merge. Eu lucrez intre 8am -12am sau 6pm-10pm. de o luna strang cam 30%din nr de membri pe care ii aveam inainte. cel putin pe seara and intru ma ia depresia
EllaM.;24825 wrote: Nici pe zi nu merge. Eu lucrez intre 8am -12am sau 6pm-10pm. de o luna strang cam 30%din nr de membri pe care ii aveam inainte. cel putin pe seara and intru ma ia depresia
Pe ce lucrezi pe mfc ? Eu ma gandeam sa intru pe la 8-9 pana la 15.00 , si pe mine seara si noaptea ma ia depresia rau
Pe ce lucrezi pe mfc ? Eu ma gandeam sa intru pe la 8-9 pana la 15.00 , si pe mine seara si noaptea ma ia depresia rau
Eu, da. Nu stau mai mult de 25h pe saptamana (imi e suficient de obicei pentru targetul propus). Teoretic as vrea cate 7h pe zi, practic nu imi iese decat rar (daca e concurs pe SM sau nu mi-am atins goalul saptamanal). După atâta timp imi pierd mai usor răbdarea si nu mai am chef efectiv.