Declaratie ANAF venituri din strainatate.

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Guest

Ajunge sa îți pui întrebarea. De ce nimeni care a retras de pe paxum, firstchoice sau orice card din alta tara nu a avut nicio problema?
A. Pentru ca pe cei de la ANAF nu ii interesează și nu vor sa prindă evazioniști.
B. Pentru ca nu au ce sa faca.
C. Așteaptă sa ne strângem mai multe evazioniste, sa ne nimicească pe toate.
Care e răspunsul logic?
No avatar
Guest

Buna intrebare, Lucy. Haha!
Nord

Lucy;24786 wrote: Ajunge sa îți pui întrebarea. De ce nimeni care a retras de pe paxum, firstchoice sau orice card din alta tara nu a avut nicio problema?
A. Pentru ca pe cei de la ANAF nu ii interesează și nu vor sa prindă evazioniști.
B. Pentru ca nu au ce sa faca.
C. Așteaptă sa ne strângem mai multe evazioniste, sa ne nimicească pe toate.
Care e răspunsul logic?

Traieste in bula ta de aer in continuare! Sincer gandesti nerealistic, tie nu ti se poate intampla nimic viseaza ca visezi frumos!
A nu se intelege gresit nu ma intereseaza cine isi plateste si cine nu taxele fiecare face ce il taie capul si cat il ajuta capul! Pe mine personal nu ma afecteaza cu nimic ca tu iti platesti sau nu taxele, oricum nu imi faci concurenta mie ca nu ai cum deci de ce m-ar interesa pe mine ce faci tu sau altul? Problema este alta ca voi dezinformati oamenii si ii instigati la o infractiune pedepsita cu inchisoarea si cu confiscarea bunurilor, proprire pe conturi etc!

Sunt sute de companii in Romania care primesc bani prin Paxum si-i declara, ce ar fi daca maine cuiva i s-ar scula sa ia la puricat toti romanii cu cont paxum? A da asa ceva nu se poate am uitat fiscul are treaba cu babele din piete!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Guest

Nord;24790 wrote: Traieste in bula ta de aer in continuare! Sincer gandesti nerealistic, tie nu ti se poate intampla nimic viseaza ca visezi frumos!
A nu se intelege gresit nu ma intereseaza cine isi plateste si cine nu taxele fiecare face ce il taie capul si cat il ajuta capul! Pe mine personal nu ma afecteaza cu nimic ca tu iti platesti sau nu taxele, oricum nu imi faci concurenta mie ca nu ai cum deci de ce m-ar interesa pe mine ce faci tu sau altul? Problema este alta ca voi dezinformati oamenii si ii instigati la o infractiune pedepsita cu inchisoarea si cu confiscarea bunurilor, proprire pe conturi etc!

Sunt sute de companii in Romania care primesc bani prin Paxum si-i declara, ce ar fi daca maine cuiva i s-ar scula sa ia la puricat toti romanii cu cont paxum? A da asa ceva nu se poate am uitat fiscul are treaba cu babele din piete!

Nu, problema e ca sunt oameni creduli ca tine care nu prea au avut tangente cu "sistemul" din Romania si raspandesc si ei ce aud, fara sa isi puna intrebarea "de ce?" Nu, nu e nevoie, asa a zis contabilul, ca doar nu era prost sa spuna sa nu ii declari, lui ce ii mai iesea din treaba asta? Nu mai cotizai la el luna de luna.
E greu cu gandirea critita, adica desi stii ca si ANAFul stie ca e cea mai evazionista industrie din tara, desi monitorizeaza forumurile si desi au toate instrumentele necesare pentru a opri treaba asta si pentru a-i pedepsi pe cei care fac evaziune, trebuie sa astepte sa "LI SE SCOALE" :)):)):)). Deci nici macar nu ar trebui sa ii ia pe toti, ar ajunge sa isi miste burtile lenese de bugetari angajati "pe merit" si sa ia "la puricat" cam 10%, nici macar atat, dintre cei care fac evaziune cu chatul, si dupa 90% pe putin ar declara, dar trebuie sa li se scoale, mai asteptam in cazul asta. Chiar mi imaginez in zilele urmatoare cum stau ei tolaniti la birou cu slitul desfacut, tragand un pui de somn si, ca prin minune, unul dintre ei, domnul inspector Ion Popescu, are o erectie spontana. Fara sa mai astepte o secunda, Ion isi incheie slitul, isi ia pantofii in picioare si se urca cu grija pe birou, sa nu cumva sa cada sa isi fisureze ceva, nu mai era la prima tinerete. Cu o voce calda, pentru a nu-si trezi brusc colegii, dar joasa si clara, Ion isi incepe monologul cu o intrebare retorica: "Voi le stiti pe videochatiste? Alea care fac cea mai mare evaziune fiscala din Romania? Cum nu? Alea pe care le urmarim noi pe forumvideochat in fiecare zi. E vorba de doar cateva zeci de milioane pe an. Ei bine, azi e momentul, dupa ani de zile in care au prejudiciat gloriosul stat roman, astazi mi s-a sculat, astazi o sa facem ceva in privinta lor.". Si asa a inceput razboiul.
P.S: Evident ca o companie mare care primeste bani prin paxum trebuie sa ii declare, ca doar nu o sa scoata banii de la atm si ii pun dupa la saltea, plus ca au nevoie de banii aia in registre pentru a justifica alte tranzactii pe care le fac.
No avatar
Ully2018

Buna , am si eu ceva intrebari ca sa pot dormii linistita.
1. Fac videochat dar nu mereu pot sa zic ca suma este intre 50 maxim 100$ pe luna . (Nu in fiecare luna) nu prea am timp
2. Am ceva membrii care ma platesc in Paypal (asta este recent ) in 5 zile am primit adunati 500$ si se poate sa mai continua. (Pana acum nu am facut nimic pe Paypal dar de 5 zile merge super)
3. Ce ma sfatuiti sa fac?
4. Eu de videochat nu stiu daca mai am timp dar nu o sa fac mai mult de 100$ .
multumesc
Scrie răspuns