Bună! M am înscris și eu la MFC și as avea nevoie de o "instructie"
Pareri MFC (My Free Cams)
[QUOTE=ralucka;23698]da nu stiu dar astia fac o ccaruta de bani si sunt cei mai incompetenti nu sunt in stare sa trimita banii la o ora fixa mereu ... cred ca sunt 4 angajati
))nesimtire ...tocmai ca azi e duminica si wire ul oricum il trimite maine[/QUOTE
Ma poți ajuta, te rog?
ralucka;24753 wrote: Astia de la mfc iar sunt nesimtiti , o perioada baga banii la 11-12 dim , o perioada la 4 
bine , nici acum nu au trimis banii
nici la ora asta nu au intrat banii..cata nesimtire!!! Si asa merge ca naiba mfc ul s abia se mai fac bani..trebuie sa stau sa astept toata ziua pana cand li se scoala la incompetentii aia sa trimita banii..
nici la ora asta nu au intrat banii..cata nesimtire!!! Si asa merge ca naiba mfc ul s abia se mai fac bani..trebuie sa stau sa astept toata ziua pana cand li se scoala la incompetentii aia sa trimita banii..
Alexabubu;24754 wrote: nici la ora asta nu au intrat banii..cata nesimtire!!! Si asa merge ca naiba mfc ul s abia se mai fac bani..trebuie sa stau sa astept toata ziua pana cand li se scoala la incompetentii aia sa trimita banii..
Pe mine ma enerveaza faptul ca mereu trimit banii devreme in perioada 15-30 , si mi se pare f ciudat de ce o perioada trimit la timp o perioada nu
Pe mine ma enerveaza faptul ca mereu trimit banii devreme in perioada 15-30 , si mi se pare f ciudat de ce o perioada trimit la timp o perioada nu