Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Eu una am zile și zile... În ultimele 3 zile am făcut peste 1300 lei pe zi... Stand maxim 3 ore.. Membrii sunt mai putini, însă dacă faci atmosfera eu zic ca tot faci bani. Stau pe 3 site uri CB, strip si soda.. Când nu merge unul, merge celălalt. Și nu, nu sunt genul care sta dezbrăcată. Eu mai mult de 4 ore pe zi nu stau.. Și astea adunate.. Mult noroc fetelor...
Nicolle9;24719 wrote: Eu una am zile și zile... În ultimele 3 zile am făcut peste 1300 lei pe zi... Stand maxim 3 ore.. Membrii sunt mai putini, însă dacă faci atmosfera eu zic ca tot faci bani. Stau pe 3 site uri CB, strip si soda.. Când nu merge unul, merge celălalt. Și nu, nu sunt genul care sta dezbrăcată. Eu mai mult de 4 ore pe zi nu stau.. Și astea adunate.. Mult noroc fetelor...
Strip si soda sunt site.uri?
Strip si soda sunt site.uri?
Am incercat si eu asa in speranta ca imi voi ridica castigurile ... dar nu merge ... in primul rand se duce din calitatea video ului , iar cand nu merge pe unul nici pe altele nu i traffic ... inainte stateam pe 3 si pe toate aveam de treaba ... acum pe toate e liniste ... Asta e vor veni si perioade mai bune ... acum doar cu membri fideli te mai poti scoate ... dar dupa o pauza lunga s au dus si aia ...