Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
juliette

Scarface0293;24652 wrote: Pai tu care nu ai facut videochat niciodata te uiti si te documentezi pe chaturbate?😂😂😂🙈🙉...ala este un site pt lume cu experienta in videochat..incearca sa te uiti pe altele mai chill pt tn nu acolo

Chaturbate e unul dintre ele ... unde nu mi-a placut atmosfera
Xlove sau f4f mi-au placut spre exemplu . Este cineva aici care lucreaza pe ele ?
No avatar
christie

juliette;24653 wrote: Chaturbate e unul dintre ele ... unde nu mi-a placut atmosfera
Xlove sau f4f mi-au placut spre exemplu . Este cineva aici care lucreaza pe ele ?

Atmosfera o creezi tu ...pe orice site ai lucra.uitandu-te la altele nu stiu cat te ajuta.Succes!
No avatar
Jesica

Este cineva care se pricepe sa lucreze cu html si ma pote ajuta si pe mine sa creez un “buton” pe pagina mea de cb care sa redirectioneze spre instagram ??? Va roooog😿😿😿
issabelle

Jesica;24702 wrote: Este cineva care se pricepe sa lucreze cu html si ma pote ajuta si pe mine sa creez un “buton” pe pagina mea de cb care sa redirectioneze spre instagram ??? Va roooog😿😿😿

de ce buton ai nevoie?
No avatar
vulpy74

christie;24654 wrote: Atmosfera o creezi tu ...pe orice site ai lucra.uitandu-te la altele nu stiu cat te ajuta.Succes!

unt de acord ca noi cream atmosfera ...dar sa ai cu cine:). Eu sunt model independent pe Livejasmin si nu cred ca aveti idee cum e sa ai 2 3 guesti in fereastra. Asta e situatia in ultimile 2 saptamani. As aprecia daca ati putea sa mi spuneti cum va mai merge pe Jasmin in ultimul timp.
No avatar
Alexya

Bună. Imi poate spune cineva cum mai merge treaba pe Xlove? Sau ce alte site.uri va merg in perioada asta atât de praf
No avatar
blume

si eu mi am facut un cont pe xlove :)))) nu am rezistat mai mult de 1 h ... intra cate un membru si deabia vorbeste... ce sa mai zic de pvt :))) poti incerca cb, mfc , F4F
No avatar
Alexya

Off...Imi vine sa o iau razna Cand vad liniștea asta. Eu am cont pe adult si ImLive. Adultul se mișca puțin...sunt zile și zile, dar im live liniște totală, într-o săptămână 2 privaturi. Înnebunesc 😢
No avatar
Alexya

Întrebasem cu ideea sa-mi fac mai multe conturi pe site -uri diferite si sa stau cu toate deschise in perioada asta. Macar sa se strângă
No avatar
Jesica

issabelle;24703 wrote: de ce buton ai nevoie? de instagram 😿
Scrie răspuns