mi-au disaprut banii de pe paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Agnes

Sara.delicious;24597 wrote: Tot prin paxum?

NUUUU
SKRILL NU ARE NICI O LEGATURA CU PAXUMUL.
Sara.delicious

Pei din cate stiu
Mfc
Chaturbate
Cam4
Bogacams

Nu au la plata skrill
No avatar
Agnes

Nu stiam , eu lucrez doar pe jasmin ….care colaboreaza si cu SKRILL
No avatar
Greta

Sper ca ma incadrez ,daca nu ,va rog sa ma indrumati catre topicul despre "bani care dispar din card" ca nu am gasit nimic
Cum se poate face un extras cu tranzactiile de pe paxum?
Cand intru in account,exista suma virtuala si suma de pe card ; Am observat de cateva saptamani ca dispar anumite sume din card.Mai exact, atunci cand scot de pe card, raman intotdeauna un maxim de 2-3 $,odata chiar si 3,99 ( pt ca nu am apreciat corect suma cu care schimba banca/bancomatul ).
Dupa cateva zile din cei 3,99 au disparut 1,78...dupa alte cateva zile iar au disparut alti 1,6
Si tot asa de fiecare data cand las niste maruntis acolo
Vreau sa fac un extras sa vad pt ce imi sunt retrasi acei bani (tin minte ca pe payon exista si puteam vedea inclusiv adresa bancomatului si ora la care am retras suma)
issabelle

Greta;24610 wrote: Sper ca ma incadrez ,daca nu ,va rog sa ma indrumati catre topicul despre "bani care dispar din card" ca nu am gasit nimic
Cum se poate face un extras cu tranzactiile de pe paxum?
Cand intru in account,exista suma virtuala si suma de pe card ; Am observat de cateva saptamani ca dispar anumite sume din card.Mai exact, atunci cand scot de pe card, raman intotdeauna un maxim de 2-3 $,odata chiar si 3,99 ( pt ca nu am apreciat corect suma cu care schimba banca/bancomatul ).
Dupa cateva zile din cei 3,99 au disparut 1,78...dupa alte cateva zile iar au disparut alti 1,6
Si tot asa de fiecare data cand las niste maruntis acolo
Vreau sa fac un extras sa vad pt ce imi sunt retrasi acei bani (tin minte ca pe payon exista si puteam vedea inclusiv adresa bancomatului si ora la care am retras suma)

In statements ar trebui sa găsești toate tranzacțiile. Selectezi acolo ce ai nevoie și ai și opțiunea de download CSV sau pdf
No avatar
Greta

Fetele, voi va tineti evidenta soldului de pe card zilnic?
Mie iar mi-au fost luati 2$ astazi
LauraT

si mie . si nu apare nimic in desfasurator.
credeam ca numai la mine .
No avatar
morenitta

La mine la fel,daca ramin 1-3$ pe card a doua zi dispar))
LauraT

super weird. mai ales ca nu pare nicaieri tranzactia.
No avatar
Pink

La mine vad ca au mai aparut 2$ în plus 😂😂😂 ciudat
Scrie răspuns