Doua ferestre jasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Odette

Buna. Sunt noua , dar am lucrat puțin in stoudio și am văzut ca pe jasmin se ma puteam loga cu doua ferestre diferite. Acasă nu reușesc decât in una și acolo deschise ambele conturi. E cam imcomod sa stai sa comuți între chaturi. Știe cineva cum se face ? Multu
No avatar
Anna123

Buna Odette, ai aflat cum se face? Si eu caut acelasi rspuns. Multumesc
No avatar
Rimela

LolaMason;24670 wrote: Ca sa ai "doua ferestre" deschise simultan trebuie sa ai DOUA conturi pe livejasmin. Pe care da, intr-adevar, se poate sta simultan. :)

Daca citeai ce a scris fata vedeai ca are deja DOUA conturi. Ea intreba altceva....
Va avántati sa raspundeti , cititi una, intelegeti alta.......
No avatar
Anna123

;):x ii dam noi de cap
No avatar
Odette

buna. Inca nu am aflat cum se face. Am incercat cu sandbox si nu merge. Am intrebat adminii pe chat si mi-au dat de inteles ca exista un program ceva,dar ca nu au autorizatia de a spune asta. Cred ca am testat toate variantele de a deschide acelsi program de doua ori prezentate pe diverse forumuri . Toate merg, dar nu pentru Jasmincam. Inca nu am renuntat
No avatar
Anna123

:)) te inteleg perfect, si eu am incercat tot ce se putea incerca de pe net. Citisem undeva ca trebuie schimbate porturile, dar asta chiar ma depaseste. Nu cred ca e mare lucru, eu de exemplu de pe mac pot deschide fereastra de doua ori dar nu si in windows. Nu inteleg ce e asa un secret si nimeni nu spune nimic...chiar nimeni de aici sa nu stie? Ce oameni rai:)) In fine, nu ma las, daca aflu iti spun. Si tu la fel. Spor
Scrie răspuns