Streamray

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lily

Buna , ce părere aveți despre streamray, as vrea sa mi fac cont însă nu știu dacă merge . Ma puteți ajuta cu un sfat ? Multumesc
BeYou Studio

Buna Lily este un site dificil .... chiar foarte dificil :P , insa daca reusesti sa accepti faptul ca au probleme tehnice tot timpul si nu au un trafic asa cum are spre exemplu Jasminul poti incerca .

Banuti se fac , sa nu crezi ca vb in necunostinta de cauza urmareste tipicul acesta http://www.forumvideochat.com/f8/incasari-modele-beyou-studio-2356.html

Succes
No avatar
Lily

Multumesc pt răspuns :*
BeYou Studio

Sper sa nu ajungem sa ne injuram pe aici ca ne furam membrii =))=))

Glumesc evident Lily ... bafta
No avatar
Adelina

Eu am facut bani pe Streamray, dar pot sa zic ca am avut noroc. m-a ajutat cineva cu contul la vremea respectiva, faceam de acasa.
Incearca, sper sa iti mearga!
No avatar
Luccy37

buna! este cineva care incaseaza plata de pe streamate pe cosmo? banii ar fi trebuit sa intre pe data de 15 feb si nu au intrat,de obicei nu sunt intarzieri mai este cineva in situati asta, sa nu fi primit banii de pe streamate aseara?ms!.
No avatar
Keke

Luccy37;24751 wrote: buna! este cineva care incaseaza plata de pe streamate pe cosmo? banii ar fi trebuit sa intre pe data de 15 feb si nu au intrat,de obicei nu sunt intarzieri mai este cineva in situati asta, sa nu fi primit banii de pe streamate aseara?ms!.

Cosmo a avut ieri maintenance.Dar si eu at fi trebuit sa primesc o plata astazi si inca nu au intrat....
Scrie răspuns