FlowerPower;24450 wrote: [QUOTE=ralucka;24444]cum va merge fetele ? spor 
Buna Scar , ai dreptate modelul nostru a castigat modelul lunii in luna decembrie , iar pe 1 ianuarie a castigat modelul zilei cu aprox. 6800$ realizati in 24 de ore .
Faptul ca tu ai stiut aceste lucruri denota faptul ca stii cu ce se mananca acest domeniu si nu esti una dintre acele modele care doar se plang ca " nu mai merge " si " nu este trafic " ... LUCRU DE APRECIAT >:D<
Nu a mai lucrat din cauza unor probleme personale , dar o sa reinceapa si o sa o poti urmarii din nou ;;) , si da ai dreptate cu faptul ca site-ul a mers mai greu dar pe de alta parte cad vreodata a mers 100% bine
) tot timpul gasesc ei ceva de implementat
O seara buna si spor la banuti tuturor
Buna Scar , ai dreptate modelul nostru a castigat modelul lunii in luna decembrie , iar pe 1 ianuarie a castigat modelul zilei cu aprox. 6800$ realizati in 24 de ore .
Faptul ca tu ai stiut aceste lucruri denota faptul ca stii cu ce se mananca acest domeniu si nu esti una dintre acele modele care doar se plang ca " nu mai merge " si " nu este trafic " ... LUCRU DE APRECIAT >:D<
Nu a mai lucrat din cauza unor probleme personale , dar o sa reinceapa si o sa o poti urmarii din nou ;;) , si da ai dreptate cu faptul ca site-ul a mers mai greu dar pe de alta parte cad vreodata a mers 100% bine
O seara buna si spor la banuti tuturor
- BeYou Studio
LauraT;24509 wrote: daca esti depresiva ca mine nu te primeste nici un studio . am incercat si nu am avut succes...degeaba mi-am dorit sa lucrez sa fac mai multi bani , tot de acasa am ramas sa fac ...
imi spun si eu oful ca nu am unde in alta parte .
Laura depinde si cat de depresiva esti ca sa zic asa
sau poate nu ai gasit tu mediul potrivit la nici un studio pana acum ... nu a fost sa fie ca sa spun asa .
Pe e alta parte daca esti multumita de rezultate mult succes de acasa
imi spun si eu oful ca nu am unde in alta parte .
Laura depinde si cat de depresiva esti ca sa zic asa
Pe e alta parte daca esti multumita de rezultate mult succes de acasa
nu sunt multumita . tocmai de aceea am vrut sa incerc de la studio si am ramas dezamagita cand am constatat situatia . de aceea nu imi ramane decat sa lucrez de acasa cum pot .
depresia e in urma decesului unei rude foarte apropiate si incerc cu greu sa o depasesc.
depresia e in urma decesului unei rude foarte apropiate si incerc cu greu sa o depasesc.
Scarface0293;24514 wrote: De implementat si de stricat...de cand au introdus acest broadcast beta este o mizerie,broadcastul vechi era f bun si nu erau atatea prb care sunt acum..dar nu prea ai cu cine vorbii la tehnic,mie una mi au scazut veniturile din cauza acestui broadcast..
Spor la bani si voua si o zi frumoasa!!
Credeam ca doar eu am piticii pe creier cu noul brodcast chaturbate. Mie mi se pare imposibil cu vechime de 4ani doar pe cb sa nu depasesc 200in room si asta de cand au implementat ei noul brodcast. Cand le am dat tiket sa ii intreb ce se Intampla ca nu e ok au zis ca totul e funcțional... Nu stiu ce sa fac totul s a întâmplat efectiv peste noapte de la minim800 in room fara sa fac nimic special am ajuns cu un sfert din astia si cu show si naked si oricum.
Spor la bani si voua si o zi frumoasa!!
Credeam ca doar eu am piticii pe creier cu noul brodcast chaturbate. Mie mi se pare imposibil cu vechime de 4ani doar pe cb sa nu depasesc 200in room si asta de cand au implementat ei noul brodcast. Cand le am dat tiket sa ii intreb ce se Intampla ca nu e ok au zis ca totul e funcțional... Nu stiu ce sa fac totul s a întâmplat efectiv peste noapte de la minim800 in room fara sa fac nimic special am ajuns cu un sfert din astia si cu show si naked si oricum.
EllaM.;24590 wrote: Personal Ctb mi se pare in cadere libera. Concurenta de 3X mai mare, traficul a scazut iar de bani nici nu mai vorbesc..incomparabil mai putin decat 2018. :-O
La fel e si MFC-ul, de obicei Vinerea era ziua mea norocoasa, azi,in 3 ore jumate doar 45$, cu greu. Simt ca turbez. Oare isi mai revina treaba asta sau ne vom limita la firimituri?:(:(
La fel e si MFC-ul, de obicei Vinerea era ziua mea norocoasa, azi,in 3 ore jumate doar 45$, cu greu. Simt ca turbez. Oare isi mai revina treaba asta sau ne vom limita la firimituri?:(:(
Annycka12;24602 wrote: La fel e si MFC-ul, de obicei Vinerea era ziua mea norocoasa, azi,in 3 ore jumate doar 45$, cu greu. Simt ca turbez. Oare isi mai revina treaba asta sau ne vom limita la firimituri?:(:(
Vad sute de modele noi zilnic, nu-mi pun speranata ca-si va reveni, nici pe aproape cum a fost. Daca inainte cu 1.000 de membri faceam o suma frumusica, acum ei asteapta sa fac show iar eu astept tk #:-S Au de unde alege, iar cum unele fac showuri pe 100 de tk cred si eu ca nu le mai vine sa plateasca :-S
Vad sute de modele noi zilnic, nu-mi pun speranata ca-si va reveni, nici pe aproape cum a fost. Daca inainte cu 1.000 de membri faceam o suma frumusica, acum ei asteapta sa fac show iar eu astept tk #:-S Au de unde alege, iar cum unele fac showuri pe 100 de tk cred si eu ca nu le mai vine sa plateasca :-S