Plata paxum
Meghan;24407 wrote: Buna fetelor, am incercat sa transfer azi banii pe cardul in lei și nu merge îmi dă eroare. Îmi poate explica cineva pașii ? Poate greșesc eu undeva ... Mersi
Withdraw funds-withdraw funds to external credit card,acolo selectezi cardul pe care l-ai adaugat(select bank card),suma pe care vrei sa o scoti,bifezi casuta unde scrie " Please note that we cannot recall a withdraw to an external bank card ...etc",pui codul de aprobare pe care ti-l cer acolo jos,din tabelul pe care ti l-au trimis la inceput,apoi CONTINUE si OK.Cam asta e.
Withdraw funds-withdraw funds to external credit card,acolo selectezi cardul pe care l-ai adaugat(select bank card),suma pe care vrei sa o scoti,bifezi casuta unde scrie " Please note that we cannot recall a withdraw to an external bank card ...etc",pui codul de aprobare pe care ti-l cer acolo jos,din tabelul pe care ti l-au trimis la inceput,apoi CONTINUE si OK.Cam asta e.
christie;24415 wrote: Withdraw funds-withdraw funds to external credit card,acolo selectezi cardul pe care l-ai adaugat(select bank card),suma pe care vrei sa o scoti,bifezi casuta unde scrie " Please note that we cannot recall a withdraw to an external bank card ...etc",pui codul de aprobare pe care ti-l cer acolo jos,din tabelul pe care ti l-au trimis la inceput,apoi CONTINUE si OK.Cam asta e.
Îmi spune că s-au trimis apoi da mail că cererea a fost înregistrată , după un minut maxim îmi apare alt mail că nu s-au putut transfera. Nu înțeleg nimic.
Îmi spune că s-au trimis apoi da mail că cererea a fost înregistrată , după un minut maxim îmi apare alt mail că nu s-au putut transfera. Nu înțeleg nimic.
-
wetladyjoy
la e banca ai cardul?daca este transilvania ei nu mai accepta plati de la paxum
-
wetladyjoy
christie;24423 wrote: Fa la Raiffeissen,nu cred ca vei avea vreo problema.Eu la ei am.Mereu a fost ok.
este visa sau mastercard ca as vrea so eu sa imi fac?ms frumos.eu nu am atasat card romanesc la paxum , folosesc doar cardul paxum de cand transilvania nu a mai acceptat paxum
este visa sau mastercard ca as vrea so eu sa imi fac?ms frumos.eu nu am atasat card romanesc la paxum , folosesc doar cardul paxum de cand transilvania nu a mai acceptat paxum
wetladyjoy;24429 wrote: este visa sau mastercard ca as vrea so eu sa imi fac?ms frumos.eu nu am atasat card romanesc la paxum , folosesc doar cardul paxum de cand transilvania nu a mai acceptat paxum
Este card Mastercard,eu am intrebat mai intai,la ei,ce card in dolari imi pot face si pe asta il am.
Este card Mastercard,eu am intrebat mai intai,la ei,ce card in dolari imi pot face si pe asta il am.