Internet UPC
Bună tuturor. Cei care aveți internet de la UPC, aveți probleme cu el? În sensul ca membrii nu va vad? Cel puțin pe CB, întra și ies de foarte multe ori. Nu știu pe ce sa mai dau vina.... Pentru unii ma blochez,altii ma vad bine.... Asta înseamnă că cei de la UPC au conexiunea proasta cu anumite tari?
Nicolle9;22067 wrote: Bună tuturor. Cei care aveți internet de la UPC, aveți probleme cu el? În sensul ca membrii nu va vad? Cel puțin pe CB, întra și ies de foarte multe ori. Nu știu pe ce sa mai dau vina.... Pentru unii ma blochez,altii ma vad bine.... Asta înseamnă că cei de la UPC au conexiunea proasta cu anumite tari?
buna
dai test aici si posteza resultate sa iti spun de unde e problema mai exact
http://chaturbate.speedtestcustom.com/
buna
dai test aici si posteza resultate sa iti spun de unde e problema mai exact
http://chaturbate.speedtestcustom.com/
We only have what we Give
- ILoveSummer
Nicolle9;22067 wrote: Bună tuturor. Cei care aveți internet de la UPC, aveți probleme cu el? În sensul ca membrii nu va vad? Cel puțin pe CB, întra și ies de foarte multe ori. Nu știu pe ce sa mai dau vina.... Pentru unii ma blochez,altii ma vad bine.... Asta înseamnă că cei de la UPC au conexiunea proasta cu anumite tari?
Da... eu am avut problema asta, am încercat tot, alt laptop, alta cameră, alt windows, alt browser, era la fel... asa ca am făcut contract cu rds, nu mai sunt probleme! Pica semnalul foarte des la UPC! Daca poți, schimba cu RDS!
Da... eu am avut problema asta, am încercat tot, alt laptop, alta cameră, alt windows, alt browser, era la fel... asa ca am făcut contract cu rds, nu mai sunt probleme! Pica semnalul foarte des la UPC! Daca poți, schimba cu RDS!
ILoveSummer;22072 wrote: Da... eu am avut problema asta, am încercat tot, alt laptop, alta cameră, alt windows, alt browser, era la fel... asa ca am făcut contract cu rds, nu mai sunt probleme! Pica semnalul foarte des la UPC! Daca poți, schimba cu RDS!
Exact asa am facut si eu...sa fie de la internet,pana la urma???mortii mamii lor!Oare sa incerc si cu rds?Am avut acum ceva vreme si ,intr-adevar,nu aveam asa probleme...
Exact asa am facut si eu...sa fie de la internet,pana la urma???mortii mamii lor!Oare sa incerc si cu rds?Am avut acum ceva vreme si ,intr-adevar,nu aveam asa probleme...
christie;22075 wrote: Exact asa am facut si eu...sa fie de la internet,pana la urma???mortii mamii lor!Oare sa incerc si cu rds?Am avut acum ceva vreme si ,intr-adevar,nu aveam asa probleme...
daca poti sa schimb la RDS prin cablu alege fiberlink 1000 si nu o sa ai problema in viata ta
)
daca poti sa schimb la RDS prin cablu alege fiberlink 1000 si nu o sa ai problema in viata ta
We only have what we Give
Eu am avut prima data la 70 lei.. L am schimbat cu cel de 120 lei.. Nici asa nu am fost mulțumită... De 3 luni am băgat la 330 lei...dar nu e diferența prea mare.... Membrii tot nu ma vad.... Totuși este 330 lei cu TV,pentru companii.. Nu știu ce sa mai cred
-
Guest
La UPC, intre abonamentul de 70 si cel de 330 nu e nicio diferenta la viteza, viteza maxima de upload e de 25 Mbps, cea reala fiind de 2.5 mb/s, ceea ce nu e suficient, e foarte slaba. Daca nu aveti RDS prin zona, va recomand telekom, chiar si abonamentul de 100 mb e mult peste cel de 1 GB de la UPC.
Lucy;22157 wrote: La UPC, intre abonamentul de 70 si cel de 330 nu e nicio diferenta la viteza, viteza maxima de upload e de 25 Mbps, cea reala fiind de 2.5 mb/s, ceea ce nu e suficient, e foarte slaba. Daca nu aveti RDS prin zona, va recomand telekom, chiar si abonamentul de 100 mb e mult peste cel de 1 GB de la UPC.
Mulțumesc Lucy.... Nu prea pot baga de la RDS momentan... O sa vad cum fac, momentan aștept asamblarea unui alt calculator, cu i7 8700.... Sa vad dacă o sa se schimbe ceva.. Dacă nu le arunc echipamentele pe geam și bag de la Telekom... Ca sunt atâția bani pe care le dau și degeaba...
Mulțumesc Lucy.... Nu prea pot baga de la RDS momentan... O sa vad cum fac, momentan aștept asamblarea unui alt calculator, cu i7 8700.... Sa vad dacă o sa se schimbe ceva.. Dacă nu le arunc echipamentele pe geam și bag de la Telekom... Ca sunt atâția bani pe care le dau și degeaba...