Indrumare spre studio videochat serios din Galati
-
Jokerface007
Oldera;24319 wrote: Contactati-ma prin linkul din semnatura ! se fac bani?
-
Jokerface007
Scarface0293;24325 wrote: Voi ca barbati pt orice prb genecologica sau sfaturi sau intrebari va duceti la dermato venerice nu la ginecolog...incearca si urolog documenteaza te pe internet care ti ar fii cel mai potrivit pt tine
Din cate am inteles cred ca vorbesc cu o ea. M-am mai informat si ceea ce sugerezi tu tine de androlog. Deci, nu urolog, nici dermato.. ci androlog. Merci pt tips.
Din cate am inteles cred ca vorbesc cu o ea. M-am mai informat si ceea ce sugerezi tu tine de androlog. Deci, nu urolog, nici dermato.. ci androlog. Merci pt tips.
-
Jokerface007
Oldera;24332 wrote: Pe skyprivate se fac foarte multi bani si nu iti trebuie sa stai toata ziua dezbracat in fata camerei web.E un mare avantaj !!!
Deci recomand Skyprivate mai mult decat celelalte siteuri de videochat ... stai in free sau faci numai privaturi?
Daca eu fac vdc in free cum fac sa fac privaturi pe skype tinand cont ca mai sunt pe minim doua site-uri?
Cum primesti banii pe skypeshow...?
Dezvolta, nu fi zgarcit!
Colegii voi ce parere aveti despre skypeshowprivate?
Cred ca vom incepe sa facem de acasa, cum ne vem primi banii?
Am vazut ca tre sa-ti faci cont paxum...cine poate detalia?
Deci recomand Skyprivate mai mult decat celelalte siteuri de videochat ... stai in free sau faci numai privaturi?
Daca eu fac vdc in free cum fac sa fac privaturi pe skype tinand cont ca mai sunt pe minim doua site-uri?
Cum primesti banii pe skypeshow...?
Dezvolta, nu fi zgarcit!
Colegii voi ce parere aveti despre skypeshowprivate?
Cred ca vom incepe sa facem de acasa, cum ne vem primi banii?
Am vazut ca tre sa-ti faci cont paxum...cine poate detalia?
-
Jokerface007
Hy everyone. Cred ca ne vom apuca sa facem acasa, este aproape decis. Daca imi fac cont paxum in cat timp va fi acti?
-
Jokerface007
Ce siteuri recomandati pt chat in free inafara de chaturbate?