Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

Mulțumesc! La fel și ție!
issabelle

Biaa;24238 wrote: Ohh pe bune??? Felicitări!!! Spor in continuare $$$$

Mulțumesc la fel!
No avatar
Biaa

holly_hoe;24243 wrote: Daaaa 😂😂😂 mai am glume de genul asta direct vanzatoare la mega image intru ca nu se mai poate 😂😂😂 iar legat de alte site uri...nici nu stiu ce sa mai zic fata...mfc nu mi a mers niciodata, camsoda- doar primele 2 sapt, am mai cochetat si cu alea de privat putin gen imlive, flirt, streamate...nu si nu..mergem la mega? 😂😂😂

Ne băgăm CV??? 😂😂😂
No avatar
holly_hoe

Biaa;24249 wrote: Ne băgăm CV??? 😂😂😂
Cred ca o sa le dam alora painea pe tokens 😂😂😂😂mai bine ramanem noi aici...trecem noi si de perioada asta..
No avatar
blume

Buna tuturor! Si a facut cineva curand cont pe xlove? si cum mai merge acest site ? Nu stiu ce se intampla in ultima perioada nu mi mai merge cb, mfc ... as mai incerca si alt site . Daca aveti sugestii de un site care sa mearga cat de cat va rog sa ma ajutati. Multumesc!
No avatar
Biaa

holly_hoe;24250 wrote: Cred ca o sa le dam alora painea pe tokens 😂😂😂😂mai bine ramanem noi aici...trecem noi si de perioada asta..

Hahaha bună asta cu pâinea 😂😂😂. Spor la $$$
No avatar
blume

offf :((( parca au luat o razna site urile astea ... traffic pauza si plus care intra sunt nesimtiti rau ...
No avatar
blume

Mi am facut cont pe F4F in speranta ca acolo e mai bine ... am observat ceva miscare dar la 0,025 un credit mi a picat tot cheful :((( Voi cum faceti bani acolo ? ce merge mai bine tips, offers or pvt ? vad ca pvt il pot seta maxim la 20/min ... deci munca in folosul comunitatii :))))
issabelle

blume;24268 wrote: offf :((( parca au luat o razna site urile astea ... traffic pauza si plus care intra sunt nesimtiti rau ...

nu te demoraliza..la mine merge... ieri am avut cea mai buna zi din ultimul an...am si eu nesimtiti dar nu imi bat capul cu ei. si cu traficul...degeaba ai sute de oameni in camera daca stau toti si belesc ochii la monitor. mai bine putini dar buni
No avatar
blume

Multumesc de incurajare! Eu stau pe noapte si e aiurea cand pierzi noaptea pt nimic ...Issabelle tu pe ce site uri stai daca nu te superi ,pe tura de zi or noaptea? Ms
Scrie răspuns