wrongturn2020;24195 wrote: Multumesc, si tie la fel. Tu ai lucrat pe xlove/imlive/streamate? Nu esti multumita de ele?
Cu Streamate n-am rezonat niciodata. Iar XLove/ImLive..chiar ok. Xlove mi-a mers binisor din prima. Privaturile sunt scurte (maj), dar destul de dese. Spor!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Biaa;24236 wrote: Ohh deci se poate și mai rău... Pe câte ești?
2...cb si strip...da' sa-mi bag șutu' de imi mai vine sa fac ceva...stau ca prostii acolo de zici ca au venit la film in cinema sa mor

si ma enervez mai rau ca stiu ca asa o sa fie pana in martie....cel putin asa a fost la mine si anul trecut..pana mea acum..
2...cb si strip...da' sa-mi bag șutu' de imi mai vine sa fac ceva...stau ca prostii acolo de zici ca au venit la film in cinema sa mor
holly_hoe;24239 wrote: 2...cb si strip...da' sa-mi bag șutu' de imi mai vine sa fac ceva...stau ca prostii acolo de zici ca au venit la film in cinema sa mor 

si ma enervez mai rau ca stiu ca asa o sa fie pana in martie....cel putin asa a fost la mine si anul trecut..pana mea acum..
De ce nu mai bagi încă 2??? Ieri eram cu moralul la pamant. Am zis ca ma las
))
De ce nu mai bagi încă 2??? Ieri eram cu moralul la pamant. Am zis ca ma las
Biaa;24242 wrote: De ce nu mai bagi încă 2??? Ieri eram cu moralul la pamant. Am zis ca ma las
))
Daaaa

mai am glume de genul asta direct vanzatoare la mega image intru ca nu se mai poate 

iar legat de alte site uri...nici nu stiu ce sa mai zic fata...mfc nu mi a mers niciodata, camsoda- doar primele 2 sapt, am mai cochetat si cu alea de privat putin gen imlive, flirt, streamate...nu si nu..mergem la mega? 

Daaaa