Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Yvonne

wrongturn2020;24195 wrote: Multumesc, si tie la fel. Tu ai lucrat pe xlove/imlive/streamate? Nu esti multumita de ele?
Cu Streamate n-am rezonat niciodata. Iar XLove/ImLive..chiar ok. Xlove mi-a mers binisor din prima. Privaturile sunt scurte (maj), dar destul de dese. Spor!
No avatar
Biaa

Bună! Cum va mers luna asta??? La mine a fost jaaale!!!
No avatar
holly_hoe

Biaa;24233 wrote: Bună! Cum va mers luna asta??? La mine a fost jaaale!!!

La fel....8 ore online 7 dolari 😐😐
No avatar
Biaa

holly_hoe;24235 wrote: La fel....8 ore online 7 dolari 😐😐

Ohh deci se poate și mai rău... Pe câte ești?
issabelle

nu stiu cum v-a mers voua dar la mine parca a explodat treaba. nu ma asteptam pentu ca nah..ianuarie e mort peste tot. sunt multumita de luna asta
No avatar
Biaa

issabelle;24237 wrote: nu stiu cum v-a mers voua dar la mine parca a explodat treaba. nu ma asteptam pentu ca nah..ianuarie e mort peste tot. sunt multumita de luna asta

Ohh pe bune??? Felicitări!!! Spor in continuare $$$$
No avatar
holly_hoe

Biaa;24236 wrote: Ohh deci se poate și mai rău... Pe câte ești?
2...cb si strip...da' sa-mi bag șutu' de imi mai vine sa fac ceva...stau ca prostii acolo de zici ca au venit la film in cinema sa mor 😐😐😐 si ma enervez mai rau ca stiu ca asa o sa fie pana in martie....cel putin asa a fost la mine si anul trecut..pana mea acum..
No avatar
Biaa

holly_hoe;24239 wrote: 2...cb si strip...da' sa-mi bag șutu' de imi mai vine sa fac ceva...stau ca prostii acolo de zici ca au venit la film in cinema sa mor 😐😐😐 si ma enervez mai rau ca stiu ca asa o sa fie pana in martie....cel putin asa a fost la mine si anul trecut..pana mea acum..

De ce nu mai bagi încă 2??? Ieri eram cu moralul la pamant. Am zis ca ma las :)))
No avatar
holly_hoe

Biaa;24242 wrote: De ce nu mai bagi încă 2??? Ieri eram cu moralul la pamant. Am zis ca ma las :)))

Daaaa 😂😂😂 mai am glume de genul asta direct vanzatoare la mega image intru ca nu se mai poate 😂😂😂 iar legat de alte site uri...nici nu stiu ce sa mai zic fata...mfc nu mi a mers niciodata, camsoda- doar primele 2 sapt, am mai cochetat si cu alea de privat putin gen imlive, flirt, streamate...nu si nu..mergem la mega? 😂😂😂
issabelle

Cu atitudinea asta nu o sa schimbi nimic.. Optimism!
Scrie răspuns