card cosmo suspendat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
mimi123

Buna.Imi poate spune cineva daca a mai intampinat problema asta,sa i fie suspendat cardul cosmo si care a fost rezolvarea ? Le am trimis 2 mail uri ,unul saptamana trecuta si unul ieri si nu mi au raspuns inca.Mersi
No avatar
lucrezindomeniu

raspuns la pm. Eu unul am incercat telefonic si nu ai cum sa dai de ei , la paxum cand mi-a fost blocat am reusit cu 1 telefon sa il deblochez
No avatar
Luccy37

buna ziua! nu stiu ce se intampla la cosmo nu ma pot loga imi apare o eroare 404 ,la voi e ok?multumesc!
No avatar
Keke

Da totul ok.S-a instalat acea double step security.E posibil ca passcode ul tau sa fie expirat si pt asta ai nevoie sa dai click pe “Forgot passcode” ca sa primesti unul nou pe e-mail.Dupa care vei avea cu fiecare logare un nou cod,un al doilea,care este de unica folosinta si care va fi trimis de asemenea pe e mail.Eroarea 404apare si in cazul in care dai click mult prea repede dupa introducerea datelor pe butonul Login.
No avatar
mimi123

Luccy37;24176 wrote: buna ziua! nu stiu ce se intampla la cosmo nu ma pot loga imi apare o eroare 404 ,la voi e ok?multumesc!

Eu am tot insistat pe twitter pe subiectul asta la indrumarea altei persoane care a avut aceeasi problema si au raspuns destulnde repede. Eroarea 404 poate fi si din cauza cookieurilor. Incearca sa le stergi. Sau asa cum s a spus mai sus, dai click prea repede la logare, am patit si eu. Insista pe twitter daca tot nu reusesti. La mine e totul ok acum. Ce este important asa cum mi au spus si ei pe twitter este ca acces code nu se schimba, ramane acelasi doar one time security code se schimba la fiecare logare. Mult noroc
Scrie răspuns