ama1995;24046 wrote: Buna seara , ma poate sfatui cineva cu cateva site-uri de pe care as putea lucra concomitent ? Ma axez , in general, pe privat . Multumesc >:D
Buna, eu te sfatuiesc sa incerci sa mergi la un studio. De cand lucrez la Lucky castig mai multi bani, deoarece acolo sunt traineri care ma ajuta in permanenta. La inceput nu stiam engleza mai deloc, lucram pe site-uri de free acasa si foloseam multe jucarii. Dar acum lucrez pe mai putine site-uri si am incasari mai mari datorita studioului si implicarii acestora in dezvoltarea mea personala. Mult succes >:D<!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Buna
, am lucrat ca model independent pe site-uri de free dar nu castigam cine stie ce. Acum lucrez la Heylux de cateva luni si veniturile mele au crescut considerabil, deoarece am facut sedinte foto profesionale iar site-urile de privat cer aceste poze profi, am trainerul meu care ma ajuta pentru orice am nevoie, nu trebuie sa imi fac griji pentru partea de echipament tehnic deoarece beneficiez de toate acestea acolo, la studio. Zi faina !
-
wrongturn2020
Jasminul efectiv a picat luna asta...e praf, nu sunt membri deloc
la voi cum merge? eu stau numai pe jasmin dar la cum merge ma gandesc sa ma las de chat
) credeti ca daca mi-as face un cont nou as avea sansa sa il cresc si sa aduc mai mult trafic in room? s-a mai confruntat cineva cu trafic scazut pe jasmin? multumesc frumos
wrongturn2020;24186 wrote: Jasminul efectiv a picat luna asta...e praf, nu sunt membri deloc
la voi cum merge? eu stau numai pe jasmin dar la cum merge ma gandesc sa ma las de chat
) credeti ca daca mi-as face un cont nou as avea sansa sa il cresc si sa aduc mai mult trafic in room? s-a mai confruntat cineva cu trafic scazut pe jasmin? multumesc frumos
Eu nu stau pe jasmin dar in aceeasi situatie sunt cu CamContacts-ul. Luna asta a inceput greu si se termina dezastruos. In fiecare zi stau online, chiar ma si lungesc, ba intru mai devreme, ba sau pana tarziu, ba schimb poze, dau mailuri regularilor, nimic nu se leaga. Am inceput sa vorbesc cu el si sa-l amenint ca il las, poate asa i se face frica si va merge
))
Cat despre Jasmin, nu stau pe el dar cred ca e generala problema si nu cred ca e problema traficului la un singur site. Am incercat si Camsoda, cat timp am fost new a fost binisor, acum mi-au scos badge-ul de new, sa vedem ce o mai fi si aici. Eu zic sa nu ne dam batute si sa speram ca o sa-si revina!
Eu nu stau pe jasmin dar in aceeasi situatie sunt cu CamContacts-ul. Luna asta a inceput greu si se termina dezastruos. In fiecare zi stau online, chiar ma si lungesc, ba intru mai devreme, ba sau pana tarziu, ba schimb poze, dau mailuri regularilor, nimic nu se leaga. Am inceput sa vorbesc cu el si sa-l amenint ca il las, poate asa i se face frica si va merge
Cat despre Jasmin, nu stau pe el dar cred ca e generala problema si nu cred ca e problema traficului la un singur site. Am incercat si Camsoda, cat timp am fost new a fost binisor, acum mi-au scos badge-ul de new, sa vedem ce o mai fi si aici. Eu zic sa nu ne dam batute si sa speram ca o sa-si revina!
wrongturn2020;24186 wrote: Jasminul efectiv a picat luna asta...e praf, nu sunt membri deloc
Da, Jas e o mizerie lately. Daca n-as avea regulari si 9 ani pe site, l-as impacheta cu fundita si i-as face vant. A fost si pt mn singurul site multi ani, dar nu se merita. De aceea m-am reorientat si catre alte site-uri.
Da, Jas e o mizerie lately. Daca n-as avea regulari si 9 ani pe site, l-as impacheta cu fundita si i-as face vant. A fost si pt mn singurul site multi ani, dar nu se merita. De aceea m-am reorientat si catre alte site-uri.
-
wrongturn2020
Cred ca o sa iti urmez exemplul si o sa ma orientez catre alte site-uri...ii mai dau o sansa o luna sa vedem cum se misca...a fost ok pentru mine pana de craciun sa zicem, apoi parca au plecat toti, stateam cu camera goala ceea ce e super frustrant, macar sa am cu cine vorbi in free
ma gandeam sa incep de la zero pe cont nou, poate nu am stat eu destul, nu stiu...chiar nu stiu cum sa fac. Daca nu se schimba cred ca ma mut pe imlive, xlove si streamate
wrongturn2020;24191 wrote: Cred ca o sa iti urmez exemplul si o sa ma orientez catre alte site-uri...ii mai dau o sansa o luna sa vedem cum se misca...a fost ok pentru mine pana de craciun sa zicem, apoi parca au plecat toti, stateam cu camera goala ceea ce e super frustrant, macar sa am cu cine vorbi in free
ma gandeam sa incep de la zero pe cont nou, poate nu am stat eu destul, nu stiu...chiar nu stiu cum sa fac. Daca nu se schimba cred ca ma mut pe imlive, xlove si streamate
Le tot dau sanse de 1 an jumate. Degeaba. Fluctueaza prea mult castigurile pt a-i acorda (inca) exclusivitate. Si am invatat de asemenea ca nu e bine sa-ti tii toate ouale intr-un singur cos (exemplu Ifriends). Bafta!
Le tot dau sanse de 1 an jumate. Degeaba. Fluctueaza prea mult castigurile pt a-i acorda (inca) exclusivitate. Si am invatat de asemenea ca nu e bine sa-ti tii toate ouale intr-un singur cos (exemplu Ifriends). Bafta!
-
wrongturn2020
Yvonne;24193 wrote: Le tot dau sanse de 1 an jumate. Degeaba. Fluctueaza prea mult castigurile pt a-i acorda (inca) exclusivitate. Si am invatat de asemenea ca nu e bine sa-ti tii toate ouale intr-un singur cos (exemplu Ifriends). Bafta!
Multumesc, si tie la fel. Tu ai lucrat pe xlove/imlive/streamate? Nu esti multumita de ele?
Multumesc, si tie la fel. Tu ai lucrat pe xlove/imlive/streamate? Nu esti multumita de ele?