Pareri MFC (My Free Cams)
Buna ziua.Am si eu o intrebare in legatura cu myfreecams..Mi am facut cont acum un an jumătate...si nu am stat de site,camscore mi-a scazut foarte mult,si as vrea sa aflu dupa cat timp as putea sa imi fac un cont nou...??am dat email la suport sa imi dezactiveze contul.L-au dezactivat ...iar dupa o luna cand am vrut sa imi fac alt cont mi au spus să îl folosesc tot pe cel care l am avut..iar pe contul respectiv camscore era de 200..eram in josul paginii.. as vrea sa stiu daca ar exista o posibilitate sa imi pot face cont nou sa stau online și să mă țin de site..(noua in domeniu)
Scooby_do;24119 wrote: Buna ziua.Am si eu o intrebare in legatura cu myfreecams..Mi am facut cont acum un an jumătate...si nu am stat de site,camscore mi-a scazut foarte mult,si as vrea sa aflu dupa cat timp as putea sa imi fac un cont nou...??am dat email la suport sa imi dezactiveze contul.L-au dezactivat ...iar dupa o luna cand am vrut sa imi fac alt cont mi au spus să îl folosesc tot pe cel care l am avut..iar pe contul respectiv camscore era de 200..eram in josul paginii.. as vrea sa stiu daca ar exista o posibilitate sa imi pot face cont nou sa stau online și să mă țin de site..(noua in domeniu)
cel mai bine e sa le dai lor email sa i intrebi daca poti sa ti mai faci alt cont..
cel mai bine e sa le dai lor email sa i intrebi daca poti sa ti mai faci alt cont..
Scooby_do;24124 wrote: Degeaba.pe situl asta..daca stai mult si nu faci tk scazi rau in pagina..iar eu cum am camscorul scazut..e clar.....ca nu intra nimeni..si am incercat sa imi fac alt cont si mi au zis sa ma folosesc de cel vechi..trist:))
t cred ..s eu cu camscore de aproape 5000 inca imi fac draci cu membrii...p site ul asta consider ca membrii vechi s fideli conteaza f mult..cu astia noi care se targuiesc pt 100 d toks ca la piata nu ai c sa faci.
t cred ..s eu cu camscore de aproape 5000 inca imi fac draci cu membrii...p site ul asta consider ca membrii vechi s fideli conteaza f mult..cu astia noi care se targuiesc pt 100 d toks ca la piata nu ai c sa faci.
Alexabubu;24126 wrote: t cred ..s eu cu camscore de aproape 5000 inca imi fac draci cu membrii...p site ul asta consider ca membrii vechi s fideli conteaza f mult..cu astia noi care se targuiesc pt 100 d toks ca la piata nu ai c sa faci.
BUna Alexa, banuiesc ca esti de ceva timp pe MFC de ai score-ul asta. Eu ma chinui sa urc de anul trecut din iulie, abia ce am ajuns la 1750. Sincer, mie mi se pare ca toate castigurile mele sunt in minus lately, foarte multi freeloaders si orice ai face, nici macar unu nu scoate un ban.Incerc sa ma ridic cu asa zisi mei regulars dar nu au foarte mare putere financiara de a ma urca usor si rapid. Cumva se duce in jos MFc-ul?
BUna Alexa, banuiesc ca esti de ceva timp pe MFC de ai score-ul asta. Eu ma chinui sa urc de anul trecut din iulie, abia ce am ajuns la 1750. Sincer, mie mi se pare ca toate castigurile mele sunt in minus lately, foarte multi freeloaders si orice ai face, nici macar unu nu scoate un ban.Incerc sa ma ridic cu asa zisi mei regulars dar nu au foarte mare putere financiara de a ma urca usor si rapid. Cumva se duce in jos MFc-ul?
Annycka12;24156 wrote: BUna Alexa, banuiesc ca esti de ceva timp pe MFC de ai score-ul asta. Eu ma chinui sa urc de anul trecut din iulie, abia ce am ajuns la 1750. Sincer, mie mi se pare ca toate castigurile mele sunt in minus lately, foarte multi freeloaders si orice ai face, nici macar unu nu scoate un ban.Incerc sa ma ridic cu asa zisi mei regulars dar nu au foarte mare putere financiara de a ma urca usor si rapid. Cumva se duce in jos MFc-ul?
buna..este dupa sarbatori posibil d aceea e asa slow..dar mfc ul mereu a fost asa cand urca cand coboara..da intradevar este mai slow d catva timp ..sa speram ca isi va reveni.
buna..este dupa sarbatori posibil d aceea e asa slow..dar mfc ul mereu a fost asa cand urca cand coboara..da intradevar este mai slow d catva timp ..sa speram ca isi va reveni.
Mda...nu stiu ce sa zic si sincer ma cam sperie. Foarte multi ani am stat pe Camcontacts, intradevar, nu are nici macar o singura asemanare cu site-urile freemium dar ca anul asta, jalea de pe lume. Imi vine sa renunt la CC, sa dau mailuri si sa-i aduc pe mfc pe toti.Sper totusi sa isi revina traficul ca a inceput dezastruos. Asa a fost si MFC anul trecut in ianuarie, tot slow, mai spre dead?(ma refer la bani, nu la traffic)
Annycka12;24158 wrote: Mda...nu stiu ce sa zic si sincer ma cam sperie. Foarte multi ani am stat pe Camcontacts, intradevar, nu are nici macar o singura asemanare cu site-urile freemium dar ca anul asta, jalea de pe lume. Imi vine sa renunt la CC, sa dau mailuri si sa-i aduc pe mfc pe toti.Sper totusi sa isi revina traficul ca a inceput dezastruos. Asa a fost si MFC anul trecut in ianuarie, tot slow, mai spre dead?(ma refer la bani, nu la traffic)
si la bani s la trafic e slow..oricum mfc ul numai e ce a fost acum 5 6 ani ..si referitor la membrii ..sunt zgarciti s se targuiesc pentru 100 toks ca la piata tot din cauza unor modele care se vand ieftin si i au obijnuit sa le ofere tot tacamul pentru 200 d toks.
si la bani s la trafic e slow..oricum mfc ul numai e ce a fost acum 5 6 ani ..si referitor la membrii ..sunt zgarciti s se targuiesc pentru 100 toks ca la piata tot din cauza unor modele care se vand ieftin si i au obijnuit sa le ofere tot tacamul pentru 200 d toks.