Multumesc Nadia!
Zi faina!
Nadia;20578 wrote: PIN-ul original trebuie sa-ti apara dupa ce-l activezi, dupa care in partea dreapta (in dreptul cardului, unde ai si optiunile card renewal, view remaining limits, etc) ai optiunea “change pin”. Poti seta de acolo orice PIN doresti.
Au ajuns cardurile paxum
Ieri mi-a ajuns cardul permanent Paxum. Am fost sunata direct de GLS. Nu a sunat nimeni pt confirmare ca prima data. Inca nu l-am activat, caci astept platile de pe per trecuta pe cardul vechi. Stie careva care sunt limitele la cardul permanent? Multu'
Yvonne;24111 wrote: Ieri mi-a ajuns cardul permanent Paxum. Am fost sunata direct de GLS. Nu a sunat nimeni pt confirmare ca prima data. Inca nu l-am activat, caci astept platile de pe per trecuta pe cardul vechi. Stie careva care sunt limitele la cardul permanent? Multu'
1000$pe zi
1000$pe zi
-
Cryssaaaaaa
Buna,
Mai are cineva status submitted la cardul permanent paxum?
La mine apare asa inca din 26 octombrie.
Si in acest caz au fost pasii de la.primul card? ( submitted, printing...)
Multumesc
Multumesc
Cryssaaaaaa;24113 wrote: Buna,
Multumesc
Buna,
Acelasi status “ submitted” l-am avut si eu (24 oct) pana saptamana trecuta. I-am dat mail lui Octav, l-a trimis la print, statusul schimbandu-se in “ printing”. Mi-a zis ca dureaza 10 zile. Ieri am primit cardul cu GLS, nu m-a sunat nimeni. Am avut noroc ca era cineva acasa.
Sigur va ajunge si al tau cat de curand.
Succes
Multumesc
Buna,
Acelasi status “ submitted” l-am avut si eu (24 oct) pana saptamana trecuta. I-am dat mail lui Octav, l-a trimis la print, statusul schimbandu-se in “ printing”. Mi-a zis ca dureaza 10 zile. Ieri am primit cardul cu GLS, nu m-a sunat nimeni. Am avut noroc ca era cineva acasa.
Sigur va ajunge si al tau cat de curand.
Succes
Eu tocmai ce am primit un email cum ca trebuie cica confirmat numarul de tel pentru a putea fi trimis cardul la printat. Am urmat pasii , dar imi da eroare " only mobile" . Am descarcat aplicatia pe tel, am incercat sa ma loghez dar imi da invalid password.
Cei care aveti si pe mobil aplicatia si pe calc, trebuie sa fie password diferit?
Mi sa nu incurc ceva
).
Multumesc celor care o sa-mi raspunda.
P:S: i-am trimis mail si lui Octav, sper sa ma lamureasca
Cei care aveti si pe mobil aplicatia si pe calc, trebuie sa fie password diferit?
Mi sa nu incurc ceva
Multumesc celor care o sa-mi raspunda.
P:S: i-am trimis mail si lui Octav, sper sa ma lamureasca
Scarface0293;24131 wrote: Nu trebuie sa ai 2 parole diferite pt ca este acelasi cont..intra pe contul de paxum dupa laptop sau calc pt ca iti este mai usor,intra la settings,phone settings si adauga un nr de mobil si confirm si asta este tot
De asta am si intrebat, fiind acelasi cont de ce ar trebui 2 password?
Am intrat deja de pe calc, aveam numarul de tel atasat deja , am dat pe confirm si imi tot apare " error: only mobile"
Acum ma gandesc , teebuie trecut nr de mobil fara prefixul tarii? Intreb si eu
)
De asta am si intrebat, fiind acelasi cont de ce ar trebui 2 password?
Am intrat deja de pe calc, aveam numarul de tel atasat deja , am dat pe confirm si imi tot apare " error: only mobile"
Acum ma gandesc , teebuie trecut nr de mobil fara prefixul tarii? Intreb si eu
Scarface0293;24135 wrote: Pui +40 si adaugi nr ..ex+4072xxxx si continui sa pui cifrele
Daca mi-ai fi citit mesajele ai fi vazut ca deja am scris ca nr de tel era atasat deja......era logic fiind o banca online si de peste hotare, sa trebuiasca sa puna fiecare si prefixul tarii sale.
Am intrebat in gluma daca oare trebuie sa punem FARA prefix si tu imi explici cum sa scriu numarul, tare asta
Ms oricum
Daca mi-ai fi citit mesajele ai fi vazut ca deja am scris ca nr de tel era atasat deja......era logic fiind o banca online si de peste hotare, sa trebuiasca sa puna fiecare si prefixul tarii sale.
Am intrebat in gluma daca oare trebuie sa punem FARA prefix si tu imi explici cum sa scriu numarul, tare asta
Ms oricum