MyfreeCams

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AlinaBalan

Bună cineva a încercat myfreecams? Întra useri care donează tokenuri? Plata se poate face și prin cosmo?
ralucka

ce intrebari stupide ... cum sa iti doneze tokens ? tokens ii faci lucrand acolo , da are si cosmopayment dar si paxum
No avatar
AlinaBalan

ralucka;24077 wrote: ce intrebari stupide ... cum sa iti doneze tokens ? tokens ii faci lucrand acolo , da are si cosmopayment dar si paxum

pai asta spuneam,cumva e nevoie sa sari asa??
ralucka

NU , nu am sarit ci pur si simplu ma uimeste intrebarea ta . Pe ce site ai vazut tu ca se doneaza tokens ? am vazut ca lucrezi pe stripchat , acolo ai primit tokens ca si donatie ? :facepalm
No avatar
christie

ralucka;24096 wrote: NU , nu am sarit ci pur si simplu ma uimeste intrebarea ta . Pe ce site ai vazut tu ca se doneaza tokens ? am vazut ca lucrezi pe stripchat , acolo ai primit tokens ca si donatie ? :facepalm

Ralucka,eu am presupus ca Alina e moldoveanca si ei mai schimba cuvintele,dar am inteles la ce s-a referit.Intr-adevar,suna ciudat "doneaza"....Rautate mica :)) :)) Va pup,spor la banuti tuturor!
ralucka

ok , atunci imi cer scuze ca am sarit asa 😂;))) :))))
Scrie răspuns