Xlove full load cpu

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
Dylan

Salut all si la multi ani pe 2019. am si eu o problema, merg cu 8 site uri deschise iar procesorul statea in 80-85% maxim. acum, dupa 1 01.2019 am descoperit ca procesorul sta in 100%. am descoperit ca daca inchid xlove ul procesorul sta in 60 70% load. cum deshid xlove ul procesorul sta in 100%. nu stiu cum sa fac ca sa remediez problema. Va multumesc
Mery24

1. Micșorezi rezoluțiile (ceea ce nu prea ar fi recomandat pentru că pe unele sites o rezoluție corespunzătoare îți asigură un loc mai bun pe pagină).

2. Mai scazi din sites. 8 sites simultan cam multe, totuși. Maxim 4 sunt suficiente, asta ca să poți să le acorzi atenția cuvenită la toate.

3. Schimbi PC-ul/laptopul, sau înlocuiești unele piese, asta dacă îți permite sistemul pe care îl ai.
No avatar
Dylan

am intel Core i7-5820K 8GB ram si Nvidia GeForce GT 730. sistem de operare win 10 si un ssd de 120 GB. 5820k este un procesor destul de potent
Mery24

Cam știu cum stă treaba cu potența în multe segmente ale vieții, deci eu nu sunt aici pentru a primi lecții despre potență. Mulțumesc!;)

Tu ai venit să ne povestești nouă despre cum procesorului tău “destul de potent” îi stă CPU în 100%. La asemenea valori clar nu este suficient de potent. Ține cont că au apărut deja cele de generația a 9-a, iar pentru 8 sites, generația a 5-a e cam depășită, destul de depășită chiar. 8GB pentru 8 sites? E puțin...

Dacă nu vrei să renunți la niciunul dintre cele 8 sites, recomand măcar un i7 generația a 8-a, 16GB RAM, și poți să schimbi și SSD-ul cu unul mai mare. Ne mai povestești atunci despre CPU versus potență.

Mult succes și la mulți ani pe 2019!:)
No avatar
Dylan

multumesc pt sfaturi. succes si la multi ani
No avatar
Dylan

cred ca am rezolvat problema. a fost nevoie doar de o instalare de windows, deocamdata. problema nu este din punct de vedere hardware ci software. cand voi avea un raspuns mai plauzibil voi reveni.
Scrie răspuns