Buna seara, ma gandesc daca este careva care sta pe CamContacts si cum va mai merge lately? Pe chathosts forum nu prea lasa CC-ul sa postezi despre traffic, sunt ciufuti rau.
Sincer, ma dispera site-ul asta, de 6 zile nu e nici tipenie de om pe el. Nu stiu ce naiba se intampla, in alte dati mai faceam un 600,700$ la perioada dar zilele astea ma disera asa de tare incat imi vine sa le dau mail tuturor si sa-i aduc numa pe mfc, sa stau exclusiv acolo!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Abigail99;24047 wrote: Chaturbatu a luato rasna de tot
dao in p*** mea de treaba,cu 400 de insi sa fi pe a 2 pagina si cu 200 pe a 3 aproape pe ultimu rand? Ce doamne iartama? Ori astia au o problema cu mine ori habar nu am
Daca ai invata putina gramatica ma gandesc ca ai fi pe prima pagina.
Daca ai invata putina gramatica ma gandesc ca ai fi pe prima pagina.
Jesica;24051 wrote: Daca ai invata putina gramatica ma gandesc ca ai fi pe prima pagina.
Draga mea jessica imi pare rau dar eu chiar nu am invatat gramatica romana ca tine,nu am stat in romania ca sa fiu asa de culta ca tine in limba romana,tot ce am ’invatat’ in aceasta limba a fost singura in acest an de cand mam intors si din cate vad stiu mai bine decat multi romani deci nu fi asa rea! Si din cate stiu eu pe situri nu ne trebuie romana dar scuzama tu esti cea desteapta,de aia faci 200 de dolari pe seara,daca i faci si pe aia,scuzele mele!
Ah si stai linistita ca pe prima din prima am fost,sunt si voi fi in continuare fara sa ma chinui prea mult dar mersi ca esti asa grijulie
Draga mea jessica imi pare rau dar eu chiar nu am invatat gramatica romana ca tine,nu am stat in romania ca sa fiu asa de culta ca tine in limba romana,tot ce am ’invatat’ in aceasta limba a fost singura in acest an de cand mam intors si din cate vad stiu mai bine decat multi romani deci nu fi asa rea! Si din cate stiu eu pe situri nu ne trebuie romana dar scuzama tu esti cea desteapta,de aia faci 200 de dolari pe seara,daca i faci si pe aia,scuzele mele!
Ah si stai linistita ca pe prima din prima am fost,sunt si voi fi in continuare fara sa ma chinui prea mult dar mersi ca esti asa grijulie
Eu nu pricep de ce va certati voi pe aici...in loc sa ne ajutam,ca de asta cred ca suntem pe forumul asta,va jigniti una pe alta,aiurea,nici macar nu va cunoasteti personal.Lasati copilariile si haideti sa le luam banii alora
)
)
) Cat face una,cat face alta,conteaza mai putin,stim toate ca muncim pentru fiecare token.Iar gramatica,hm,parerea mea e ca un om inteligent isi vede de treaba,cand vede ca altcineva greseste din acest punct de vedere,nu suntem nici una profesori de limba romana.
No offense!
christie;24063 wrote: Eu nu pricep de ce va certati voi pe aici...in loc sa ne ajutam,ca de asta cred ca suntem pe forumul asta,va jigniti una pe alta,aiurea,nici macar nu va cunoasteti personal.Lasati copilariile si haideti sa le luam banii alora
)
)
) Cat face una,cat face alta,conteaza mai putin,stim toate ca muncim pentru fiecare token.Iar gramatica,hm,parerea mea e ca un om inteligent isi vede de treaba,cand vede ca altcineva greseste din acest punct de vedere,nu suntem nici una profesori de limba romana.
No offense!
Multumesc chris, eu am aceasi parere,nu am venit aici sa ma cert sau sa judec pe nimeni doar sa ajut si sa fiu ajutata dar nu este prima data cand se ia de mine asa si macar nu iam facut nimic, dar nu suport pentruca daca eram cu adevarat proasta taceam din gura,dar nu ma invatat limba romana deci sa nu judece in necunostinta de cauza! Doar asta ma deranjat dar unele vin aici chiar sa caute scandal:)))
Multumesc chris, eu am aceasi parere,nu am venit aici sa ma cert sau sa judec pe nimeni doar sa ajut si sa fiu ajutata dar nu este prima data cand se ia de mine asa si macar nu iam facut nimic, dar nu suport pentruca daca eram cu adevarat proasta taceam din gura,dar nu ma invatat limba romana deci sa nu judece in necunostinta de cauza! Doar asta ma deranjat dar unele vin aici chiar sa caute scandal:)))
Abigail99;24064 wrote: Multumesc chris, eu am aceasi parere,nu am venit aici sa ma cert sau sa judec pe nimeni doar sa ajut si sa fiu ajutata dar nu este prima data cand se ia de mine asa si macar nu iam facut nimic, dar nu suport pentruca daca eram cu adevarat proasta taceam din gura,dar nu ma invatat limba romana deci sa nu judece in necunostinta de cauza! Doar asta ma deranjat dar unele vin aici chiar sa caute scandal:)))
Nu cauta nimeni scandal, doar ca uneori devine iritant. In fine. Stai linistita in privinta castigurilor mele.
Nu cauta nimeni scandal, doar ca uneori devine iritant. In fine. Stai linistita in privinta castigurilor mele.
salut spuneti-mi va rog a mai asteptat cineva cardul de la paxum 4 luni sau mai mult pina cind i-a sosit la posta ?
adresa este in r moldova unde trebuie sa primesc plicul cu cardul ;am inteles ca sint unii din ro care au asteptat si 4 luni;
ei lau trimis in 19 septembrie in ianuarie acu in 19 ar fi 4 luni;
nu stiu ma gindeam ca avind in vedere sarbatorile sa mai astept macar pina la sfirsitul lui ianuarie sau credeti ca e pierdere de timp si ar trebui sa comand altul nou?
va rog mult raspundeti-mi; merci mult
adresa este in r moldova unde trebuie sa primesc plicul cu cardul ;am inteles ca sint unii din ro care au asteptat si 4 luni;
nu stiu ma gindeam ca avind in vedere sarbatorile sa mai astept macar pina la sfirsitul lui ianuarie sau credeti ca e pierdere de timp si ar trebui sa comand altul nou?
laura18;24102 wrote: salut spuneti-mi va rog a mai asteptat cineva cardul de la paxum 4 luni sau mai mult pina cind i-a sosit la posta ?
Da,stai linistita..nu esti singura,eu sunt din Buc
Da,stai linistita..nu esti singura,eu sunt din Buc