Paxum Card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

kittykat;21398 wrote: Intri pe site-ul lor si iti faci cont. Dupa ce iti verifica ei documentele si ai contul aprobat poti aplica si pt cardul Paxum, acesta costa 45 usd pe an si iti ajunge cam in 6 saptamani de cand aplici pt el.
Intre timp poti primi banii direct in contul Paxum de unde poti sa ii transferi intr-un cont de lei pe un card din RO.
Daca rasfoiesti un pic forumul o sa gasesti cam toate detaliile necesare.

Mai poti aplica pt CosmoPay, in cazul in care site-ul pe care lucrezi accepta aceasta metoda de plata. La Cosmo cardul fizic iti ajunge mult mai repede.

Succes!

Kittykat ai primit tu cardul in 6 saptamani sau ...??Mai vorbim peste 6 luni
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
mihail94

Salutare tuturor,

Activez pe cb, unde in ultimele luni toate platile au fost scoase prin paxum.

Astazi am primit cardul Paxum pe care l-am comandat express in urma cu 5-6luni.

Vreau sa stiu daca sunt "in siguranta" sa activez cardul de la ei, si sa incep sa il folosesc pt a scoate sume de bani fara sa fiu nevoit a declara vreun venit sau ceva de genul la ana(f).

Din ce am incercat eu sa citesc pana acum si sa ma informez:

Daca scoti banii de pe paxum prin Card Raiffeisen care tine de romania, banca este nevoita sa trimita automat catre ana.f toate tranzactiile si asa mai departe.

Daca scoti banii de pe paxum prin Cardul Paxum de la ei care tine de o banca din strainatate, ana.f nu are cum sa intervina si nu o sa am nicio instiintare sau problema.

..asa este cel mai bine sa stau linistit si sa imi vad de treaba fara sa ies in evidenta?..este corect?

multumesc mult,aticipat!!
Ann

mihail94;21402 wrote: Salutare tuturor,

Activez pe cb, unde in ultimele luni toate platile au fost scoase prin paxum.

Astazi am primit cardul Paxum pe care l-am comandat express in urma cu 5-6luni.

Vreau sa stiu daca sunt "in siguranta" sa activez cardul de la ei, si sa incep sa il folosesc pt a scoate sume de bani fara sa fiu nevoit a declara vreun venit sau ceva de genul la ana(f).

Din ce am incercat eu sa citesc pana acum si sa ma informez:

Daca scoti banii de pe paxum prin Card Raiffeisen care tine de romania, banca este nevoita sa trimita automat catre ana.f toate tranzactiile si asa mai departe.

Daca scoti banii de pe paxum prin Cardul Paxum de la ei care tine de o banca din strainatate, ana.f nu are cum sa intervina si nu o sa am nicio instiintare sau problema.

..asa este cel mai bine sa stau linistit si sa imi vad de treaba fara sa ies in evidenta?..este corect?

multumesc mult,aticipat!!

Oficial, cu totii ar trebui sa ne declaram veniturile.Neoficial, cel putin pe forum nu am auzit pe nimeni sa fie in vizorul ANAF.Ar fi bine sa stim cum si ce.Cu siguranta ANAF ul stie tot ce misca nu poate nimeni sa ti garanteze siguranta daca rulezi sume exorbitante dar cu siguranta cardul Paxum este cu mult mai sigur
No avatar
mihail94

Ann;21403 wrote: Oficial, cu totii ar trebui sa ne declaram veniturile.Neoficial, cel putin pe forum nu am auzit pe nimeni sa fie in vizorul ANAF.Ar fi bine sa stim cum si ce.Cu siguranta ANAF ul stie tot ce misca nu poate nimeni sa ti garanteze siguranta daca rulezi sume exorbitante dar cu siguranta cardul Paxum este cu mult mai sigur

apreciez, multumesc!!!
miky

buna , am card paxum si vreau sa stiu de unde pot scoate banii de pe el , in cel mai ieftim mod de la bancomat , mai exact vreau sa stiu daca cineva a scos si de la ce banca e mai ok dolarul de scos cu card paxum ? Multumesc !
Ann

miky;21422 wrote: buna , am card paxum si vreau sa stiu de unde pot scoate banii de pe el , in cel mai ieftim mod de la bancomat , mai exact vreau sa stiu daca cineva a scos si de la ce banca e mai ok dolarul de scos cu card paxum ? Multumesc !

Raiffeisen Bank.La ATM o sa ai 2 optiuni( cu conversie sau fara) FARA CONVERSIE
miky

cu cat ti-a schimbat dolarul ?
issabelle

buna! mai este cineva in situatia in care trebuia sa fi primit cardul de la paxum (nu ma refer la cel temporar) dar prin nu stiu ce minune se reprinteaza?
No avatar
Gabi

Bună tuturor. Azi am incercat sa retrag de la bancomat dar am greșit pinul și când am incercat a doua oara, mi-a apărut mesaj că am greșit pinul de prea multe ori și nu se poate efectua tranzacția. Am primit același mesaj deși incercat la mai multe bancomate. S-a mai confruntat și altcineva cu problema aceasta?
Scrie răspuns