Imi cer scuze atunci,nu stiu despre jasmin
Si jessica multumesc stiu sa scriu dar pe acest site asa imi scrie telefonul din cate se vede si in cele lalte mesaje,dar multumesc esti o scumpa:*
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Chillyourheart;24013 wrote: De cand esti pe forum nu faci decat sa te plangi in loc sa gasesti o solutie . Bani se fac daca ai cap nu trebuie sa ai mii de useri in camera se poatr se si cu putini da' buni .
Clar problema e la tine.
Clar,devii foarte enervant!lasa-ne in pace,nu avem nevoie de criticile tale,serios!fa-te model si mai vorbim dupa!Noi aici vorbim din proprie experienta,nu aiurea!Promoveaza-ti inteligenta in a ajuta pe altii in alta parte!Lucram din greu.majoritatea,si cand vine unu care habar nu are despre ce e vorba,e destul de enervant!A propos,nu suntem batute in cap,sa stii!
Clar problema e la tine.
Clar,devii foarte enervant!lasa-ne in pace,nu avem nevoie de criticile tale,serios!fa-te model si mai vorbim dupa!Noi aici vorbim din proprie experienta,nu aiurea!Promoveaza-ti inteligenta in a ajuta pe altii in alta parte!Lucram din greu.majoritatea,si cand vine unu care habar nu are despre ce e vorba,e destul de enervant!A propos,nu suntem batute in cap,sa stii!
Buna! Îmi cer scuze ca întrebarea mea nu are legătură cu subiectul!
Vreau sa îmi impartasiti si mie cei care va pricepeti,cum doamne iarta-ma pun si eu watermark pe live stream ca habar nu am,îmi storc creierii de câteva zile si nimic...
Cât despre subiect fac de acasa...sunt lenesa cei drept ..nu stau mai mult de 3 h,lucrez seara ...si fac 100-300$...câteodată si mai mult....dar întru din an in paste in ultima perioada....mi-am facut membrii care îmi trimit moca mai mult.

Vreau sa îmi impartasiti si mie cei care va pricepeti,cum doamne iarta-ma pun si eu watermark pe live stream ca habar nu am,îmi storc creierii de câteva zile si nimic...
Cât despre subiect fac de acasa...sunt lenesa cei drept ..nu stau mai mult de 3 h,lucrez seara ...si fac 100-300$...câteodată si mai mult....dar întru din an in paste in ultima perioada....mi-am facut membrii care îmi trimit moca mai mult.
Chillyourheart;24017 wrote: sunt in domeniu de 10 ani nu trebuie sa ti dau tie explicatii clar esti dusa cu capu daca nu esti capabila sa accepti un sfat. N ai decat sa stai sa te plangi in continuare .
Nu ti a cerut nimeni sfatul , tu te bagi in seama peste tot ca un supozitor in ... tu nu ai dat sfaturi oricum ci doar ne ai criticat asa ca cine e cu capu ?
Nu ti a cerut nimeni sfatul , tu te bagi in seama peste tot ca un supozitor in ... tu nu ai dat sfaturi oricum ci doar ne ai criticat asa ca cine e cu capu ?
Chillyourheart;24019 wrote: Observ ca ai un vocabular limitat mai schimba placa ,nu am criticat pe nimeni , am zis doar sa gasesti o solutie sa schimbi ceva la tine ca model dar na e mai usor sa te vaiti ca nu faci bani , asta e nivelul tau IQ cu - . hai bafta ca nu meriti gram de atentie.
Doamne fereste!