Paxum VISA

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
babydoll

Mex;23976 wrote: Da poti transfera fara probleme de pe paxum pe viza romanesc
Ai transferat recent?
Mery24

babydoll;23988 wrote: Ai transferat recent?

Am făcut eu un test azi-dimineață cu card VISA Electron -Banca Transilvania. Nu a mers, am primit e-mail că transferul a eșuat, iar banii pe care am încercat să îi transfer au rămas în contul Paxum.
No avatar
babydoll

Mery24;24007 wrote: Am făcut eu un test azi-dimineață cu card VISA Electron -Banca Transilvania. Nu a mers, am primit e-mail că transferul a eșuat, iar banii pe care am încercat să îi transfer au rămas în contul Paxum.
Eu am la ing VISA si nu mergea. Momentan nu am ce sa transfer de pe paxum sa vad daca merge sau nu. Mi am făcut cont la bcr, card master, si degeaba am facut ca nu e compatibil 😂 inca nu mi am facut la raiffaisen dar o sa mi fac curand
No avatar
bigboyady88

Acesta este raspunsul primit de la cei de la Paxum.
The processor has encountered difficulties with processing transfers to VISA cards, therefore, we were forced to temporary remove the possibility of completing such withdrawals. At the moment, as an alternative you can use this feature to withdraw funds to a MasterCard issued Credit/Debit card, which wasn't affected in any way.

Regarding an estimate for when will this situation be solved, we're working on a solution to reinstate withdrawals to VISA Credit/Debit cards.

We assure you that we're making all the possible efforts to have this solved in the shortest time, and we apologize for any inconvenience that this causes.

Our accounting department notified us that your EFT was rejected because we can no longer provide transfers to Paysera, TransferWise or other similar PSP services.

The banks are apprehensive when it comes to transfers to these entities and that we have been asked to curb this type of activity as it raises flags on their end.

Please add a different bank account from an actual bank so we can process further transfers.

Best Regards!
No avatar
babydoll

Daca imi fac un transfer de pe paxum, pe card raiffeisen luni seara, cum imi intra banii? Miercuri sau joi ? Cine a mai facut transfer va rog sa mi spuneti.
No avatar
christie

[QUOTE=babydoll;24208]Daca imi fac un transfer de pe paxum, pe card raiffeisen luni seara, cum imi intra banii? Miercuri sau joi ? Cine a mai facut transfer va rog sa mi spuneti.[

Mie imi intra instantaneu.
No avatar
babydoll

christie;24209 wrote: [QUOTE=babydoll;24208]Daca imi fac un transfer de pe paxum, pe card raiffeisen luni seara, cum imi intra banii? Miercuri sau joi ? Cine a mai facut transfer va rog sa mi spuneti.[

Mie imi intra instantaneu.

De pe paxum pe card romanesc ? Stiam ca dureaza vreo 2-3 zile
No avatar
Kremina

Buna ziua! Imi spuneti si mie va rog care este suma minima pentru a transfera banii de pe paxum pe un card BT? Multumesc
No avatar
Intheshadow

Nu poti transfera pe card bt,Banca Transilvania nu accepta plati din Paxum
Scrie răspuns