Card Paxum
salut imi poate spune si mie cineva daca o sa mai primesc cardul paxum sau so fi pierdut pe drum lau trimis din 19 septembrie si pin acum inca na ajuns am adresa in republica moldova;am auzit ca unii au asteptat si 4 luni leam scris un mesaj au zis ca nau cum sa verifice cum e cu posta si ca e posibil sa se fi pierdut pe drum si ca sa mai platesc 7 dol simi trimit altul lol acu eu zic sa mai astept inca pin in februarie poate apare pina la urma ;
Buna,am primit ieri 50$ pe contul paxum,scria de la another user ,m-am mirat ca nu am dat nimanui emailul paxum (primesc doar de pe chaturbate plata pe el).Acum verific au venit de
Received money from invoices@paxum.com Paxum - Purchase of invoice #399301,
A mai patit cineva ? Ce e cu acesti bani habar n-am)
Received money from invoices@paxum.com Paxum - Purchase of invoice #399301,
A mai patit cineva ? Ce e cu acesti bani habar n-am)
Buna fetelor!.. nu stiu exact cum functioneaza unele lucruri cu cardul paxum.. vreau sa imi comand unul dar vreau sa stiu daca pot sa il folosesc fara a avea srl. Sa retrag banii pur si simplu dupa ce ii transfer. As mai vrea sa stiu daca stie cineva sa imi spuna daca se foloseste acelasi card si pe jasmin sau e vorba de altul... Eventual daca se ofera cineva sa imi explice un pic mai detaliat i-as fi recunoscatoare.. e altceva cnd explica cineva in cuvintele lui si altceva cnd citesti de pe google ceva “mecanic”