Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
salut spuneti-mi va rog cum sa procedez nu am primit inca cardul de la paxum l-au trimis in 19 septembrie si inca n-a ajuns; am adresa in republica moldova;ei spun ca e posibil sa se fi pierdut pe drum si ca daca vreau sa mai platesc 7 dol in plus is mil mai trimit odata; acum eu sper sa vina totusi pina la sfirsitul lui ianuarie am auzit ca altii au primit si dupa 4 luni cardul; deja sint disperata cu cardul asta chiar am nevoie de el
- FlowerPower
Cel mai bine ii trimiți lui octav de La paxum un mail este roman și o sa te înțeleagă, octav@paxum.com, sau dacă nu îți fac transfer din contul de paxum pe card de bancă eu asa am făcut pana mi a sosit cardul, deci merge.
merci mult pentru raspuns ai idee cam cit mar costa dac as face transfer pe un cont de card in euro este mastercard debit ar trebui sa mearga este emis de o banca din r moldova dar nu cred ca conteaza asta ar trebui sa mearga;intrebarea mea este cit ar fi taxa de transfer cit dureaza pina imi intra in contul de card si dac nu sint probleme cu asta sa ma pomenesc ca fac transfer pe card si imi pierd banii definitiv; dea nu mai stiu ce sa cred tot aud peste tot acs diverse probleme cu paxumul asta dar se pare ca lata optiune oricum nu am
- FlowerPower
laura18;23935 wrote: merci mult pentru raspuns ai idee cam cit mar costa dac as face transfer pe un cont de card in euro este mastercard debit ar trebui sa mearga este emis de o banca din r moldova dar nu cred ca conteaza asta ar trebui sa mearga;intrebarea mea este cit ar fi taxa de transfer cit dureaza pina imi intra in contul de card si dac nu sint probleme cu asta sa ma pomenesc ca fac transfer pe card si imi pierd banii definitiv; dea nu mai stiu ce sa cred tot aud peste tot acs diverse probleme cu paxumul asta dar se pare ca lata optiune oricum nu am
Eu am avut card visa la ING, taxa este de 2.95 la din toată suma +5.95$ transferul adică la 100$plătești 2.95 +taxa nu e foarte mult, și durează cam 24 de ore sa ți întra banii.
Eu am avut card visa la ING, taxa este de 2.95 la din toată suma +5.95$ transferul adică la 100$plătești 2.95 +taxa nu e foarte mult, și durează cam 24 de ore sa ți întra banii.
acum mam uitat pe taxe si asa vine cum spui tu cam 35.5 $ taxa la 1000 de $ eu ma gindeam sa string vreo 1000 si ori sai trimit prin transfer bancar in cont ori asa se pare ca asa iese mai ieftin oricum sii mai comod mai rapid ; la transfer e 50 dol parca;
intrebare de baraj este sigur ca primesc banii prin transfer bancar?
am auzit ca ar fi probleme mi-e sa nu se piarda pe drum am inteles ca nu-i mai poti recupera daca e vreo problema ; la modul real acuma imi dau seama ca ar fi mai confortabil sa-i iau prin transfer chiar daca platesc 50 dol pentru ca daca scot pe card si-i scot in lei ro mai pierd odata destul de mult la cursul de schimb asa am posibilitatea sa merg sa-i scot la banca in dolari direct ; la firstchoise de ex scoteam de la banca romaneasca si pierdeam cam 40 euro la mia de dolari cam asa venea si asta era la un curs bun ii scoteam direct in lei; deci pe linga astia 35 ar mai trebui sa pierd inca vreo 40 ; in fine calcule ; sint bune ambele variante important e sa nu se piarda banii pe drum si sa nu se poata fi recupera astai ideea; merci mult pentru raspuns
am auzit ca ar fi probleme mi-e sa nu se piarda pe drum am inteles ca nu-i mai poti recupera daca e vreo problema ; la modul real acuma imi dau seama ca ar fi mai confortabil sa-i iau prin transfer chiar daca platesc 50 dol pentru ca daca scot pe card si-i scot in lei ro mai pierd odata destul de mult la cursul de schimb asa am posibilitatea sa merg sa-i scot la banca in dolari direct ; la firstchoise de ex scoteam de la banca romaneasca si pierdeam cam 40 euro la mia de dolari cam asa venea si asta era la un curs bun ii scoteam direct in lei; deci pe linga astia 35 ar mai trebui sa pierd inca vreo 40 ; in fine calcule ; sint bune ambele variante important e sa nu se piarda banii pe drum si sa nu se poata fi recupera astai ideea; merci mult pentru raspuns
salut scarface te rog numi mai vorbi pe tonul asta; nu esti singurul destept pe aici iti multumesc pentru raspuns dar tu nu stii de ce eu am scris ce am scris ;am scris ca pot scoate banii fara comision direct de la banca si asta asa este in republica moldova la banca la care am eu cont, deci este real nu vorbesc aiurea ; in privinta cursului asta-i clar ; daca spui ca-i asa bun cursul la mastercard ptr $ e super; eu n-am mai folosit niciodata paxum doar payoneer in trecut si acolo se pierdea mult la schimb de asta spun ce spun la paxum o fi cursul mai bun; in fine; merci pentru infos