Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Mia

ms mult :)
EllaM.

hey. Ctb se deconecteaza si la voi in seara asta?
No avatar
andreib

Stie cineva daca este diferenta vizibila de trafic pe Chaturbate daca folosesti programul downloadat external sau daca intrii din browser? multumesc
No avatar
Jeremy

andreib;23867 wrote: Stie cineva daca este diferenta vizibila de trafic pe Chaturbate daca folosesti programul downloadat external sau daca intrii din browser? multumesc

nu stiu daca este vreo diferenta in ceea ce priveste traficul, dar iti pot garanta ca este o imbunatatire uriasa a FPS-urilor si a calitatii video.
No avatar
Jeremy

1,100 tks noaptea asta, parca isi revine :))

btw daca vrea cineva sa facem un grup pe kik sau whats app, pm :)
No avatar
Abigail99

Si la mine aseara 7000 ti,in seara asta mai slabut vad dar incepe sa isi revina,noroc la 🤑🤑
FlowerPower

Da parca își revine, auziți fetelor, dacă te prefaci ca bei alcool este permis? Îmi zisese o prietena ca dacă gen bei cu membru ceva îți baneaza contul este adevărat?
Eu am avut prietene care făceau bani din asa ceva... Și nu o data.. Și nu li s a întâmplat nimic.
No avatar
christie

FlowerPower;23876 wrote: Da parca își revine, auziți fetelor, dacă te prefaci ca bei alcool este permis? Îmi zisese o prietena ca dacă gen bei cu membru ceva îți baneaza contul este adevărat?
Eu am avut prietene care făceau bani din asa ceva... Și nu o data.. Și nu li s a întâmplat nimic.

E binisor,intr-adevar,sper sa tina.Eu,personal,cand am mai facut cate ceva nepermis de site,primeam avertisment.Poti sa te prefaci,cred,asta e parerea mea,numai ca ar fi bine sa fie ceva de genul,nu stiu,sa stiti despre ce e vorba,tu si membrul,dar sa nu vorbiti exact in termenii respectivi,sa ocoliti cumva sa scrieti sau sa spuneti exact ce faceti.Ai putea bea orice,e suc,na. :)) Sper ca ai inteles ce am zis si iti foloseste la ceva.Spor si un an nou cat mai bun tuturor fetelor!
No avatar
Annycka12

Nu iti baneaza nimeni, nimic. Sunt multe modele de top ce au la topic drink sau glass, si adauga suma pe care o doresc sa o primeasca pentru paharul de vin, whiskey, ce au ele acolo. Fiind in Uk, pot vedea multe online din Romania si majoritatea beau si fumeaza canabis pe MFC. Asa ca, poti cere si tu pentru un pahar de alcool. Eu imi cumpar vin fara alcool si il pun intr-o sticla cu eticheta de vin cu alcool si asa ii pacalesc, gen...moama, ce beata sunt! =))
ralucka

la multi ani fetele , cum va merge zilele astea ? mie binisor pana acum
Scrie răspuns